[Bud. B] Kiedy planowane są odbiory mieszkań od dewelopera na os. Bonarka Living w Krakowie
[Bud. B] Kiedy planowane są odbiory mieszkań od dewelopera na os. Bonarka Living w Krakowie
Dla wszystkich zainteresowanych budynkiem B dzisiaj otrzymałam informację ze rozpoczęcie przekazania mieszkań planowane jest na pierszy tydzień grudnia 

Re: [Bud. B] Kiedy planowane są odbiory mieszkań od dewelopera na os. Bonarka Living w Krakowie
To super wiadomość...Tak naprawdę przekazanie kluczy już za chwilę....Czas szybko płynie 

Re: [Bud. B] Kiedy planowane są odbiory mieszkań od dewelopera na os. Bonarka Living w Krakowie
Fajnie, że się sprężyli, bo część osób będzie miało całkiem przyzwoity prezent na święta
Rozpoczęcie przekazania kluczy, czyli nie wszyscy dostaną?

Vania pisze:Fajnie, że się sprężyli, bo część osób będzie miało całkiem przyzwoity prezent na świętaRozpoczęcie przekazania kluczy, czyli nie wszyscy dostaną?
Pewnie chodzi o to, że mieszkań jest sporo i z każdym nabywcą trzeba umówić się indywidualnie na odbiór, a będzie też w grudniu przerwa świąteczna, więc niektórzy otrzymają klucze w nowym roku - tak myślę.

Każdy mieszkaniec "nowy" wie o tym kiedy dostanie klucze. A to że czasami są jakieś przesunięcia to myślę, że wszędzie tak jest i to jest wkalkulowane jesli chodzi o kupno mieszkania 

Jasne, zgadzam się
Myślę, że skoro i tak już czeka się na to wymarzone mieszkanie, to te kilka tygodnie faktycznie nie robi różnicy, tylko żyje się świadomością, że już niedługo przeprowadzka 

Ja też tak uważam, poza tym jest to deweloper na którym moim zdaniem można polegać.
Vania pisze:Jasne, zgadzam sięMyślę, że skoro i tak już czeka się na to wymarzone mieszkanie, to te kilka tygodnie faktycznie nie robi różnicy, tylko żyje się świadomością, że już niedługo przeprowadzka
albo projektuje wnętrza

To fakt, zawsze na takim podekscytowaniu czas leci jakoś szybciej i będzie się już żyło tylko tym, że za chwilę przeprowadzka, co i jak urządzić w pierwszej kolejności. No pomijając już fakt taki, że grudzień w ogóle zazwyczaj bardzo szybko mija 

Dowiedziałam się jeszcze tylko, że w pierwszej kolejności klucze otrzymają ci którzy spłacili mieszkanie w 100% 
W sumie to ni wiem jak wygląda harmonogram dla innych mieszkań, natomiast ja mam wpłacić ostatnią ratę do końca października czyli przed oddaniem kluczy.

W sumie to ni wiem jak wygląda harmonogram dla innych mieszkań, natomiast ja mam wpłacić ostatnią ratę do końca października czyli przed oddaniem kluczy.
Wróć do „Bonarka Living od Echo Investment - forum mieszkańców osiedla”