Inwestycja Lokum Vista Kraków - opinie i forum (Wola Duchacka)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
PatrykTrav

Re: Inwestycja Lokum Vista Kraków - opinie i forum (Wola Duchacka)

Postautor: PatrykTrav » 20 cze 2021, 12:34

Padre pisze:Bardzo chciałem kupić mieszkanie w tej inwestycji.( Ostatecznie z przyczyn osobistych kupiłem w innej lokalizacji) Ale spędziłem tam wraz z żoną ogrom czasu.
Znaleźliśmy kilka minusów , na niskich piętrach hałas od ul. Sławka i w światła aut uderzające prosto w okna od ul. Puszkarskiej w drugim etapie i dziwny parking. Ale Jeślii komuś się podoba osiedle , same mieszkania i lokalizacja pasuje ... Ja polecam.

Problem, o którym mówisz tyczy się raczej większości obecnych inwestycji zlokalizowanych w pobliżu ulic, na których odbywa się regularny ruch samochodowy. Dlatego w pierwszej kolejności schodzą mieszkania po przeciwnej stronie bloku względem ulicy.

Rak

Postautor: Rak » 20 cze 2021, 12:44

Dobra uwaga z tymi światłami od puszkarskiej, rzeczywiście mogą się komuś dawać we znaki jeszcze dodatkowo z uwagi na ten lekki podjazd w górę przy zakręcie. Niby prostopadła jakby odlegla a uliczka dokłada się do ciągłego migania po oknach.

Padre

Postautor: Padre » 20 cze 2021, 13:15

Hałas nie był czynnikiem który by skreśli ta inwestycje. Poprostu tyle znaleźliśmy minusów. Ale światła były czynnikiem który skreślał część mieszkań w tej inwestycji. Naprawdę nie fartownie one tam się odbijają.

Patrykkk

Postautor: Patrykkk » 28 paź 2022, 15:16

Zainteresowała mnie ta inwestycja a szczególnie mieszkanie po stronie domków jednorodzinnych. Mam jednak pewną zagwozdkę. Wzdłuż osiedla od wschodniej strony jest pas wąskich działek który nie jest zabudowywany. Orientuje się ktoś może czy są jakieś plany co do tego terenu? Bo aż się prosi o wsadzenie tam jakiejś drogi. Niestety Deweloper odpowiada bardzo lakonicznie że nie planuje zabudowy tych działek.

MarcinJ

Postautor: MarcinJ » 26 kwie 2023, 10:04

Patrykkk pisze:Zainteresowała mnie ta inwestycja a szczególnie mieszkanie po stronie domków jednorodzinnych. Mam jednak pewną zagwozdkę. Wzdłuż osiedla od wschodniej strony jest pas wąskich działek który nie jest zabudowywany. Orientuje się ktoś może czy są jakieś plany co do tego terenu? Bo aż się prosi o wsadzenie tam jakiejś drogi. Niestety Deweloper odpowiada bardzo lakonicznie że nie planuje zabudowy tych działek.

Co udało Ci się ustalić odnośnie tego terenu? On jest możliwy do zabudowania, czy tam już nic dodatkowego nie powstanie?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”