RobertK pisze:Odniosę się tylko do zarzutów o manipulację, żeby nie przedłużać:
Żeby czytać forum nie trzeba mieć na nim konta, wcześniej nie miałem rozeznania, żeby się wypowiadać (argumentum ad personam, bo nowe konto, takie sobie).
Podałem przykład nie jednego, a 2 mieszkań i to wcale nie najgorszych.
Co do 25 mieszkań pisałem o CF. A na Salsie powracały mieszkania, których nie można było kupić, bo były "sprzedane", a umów ustnych tak nie oznaczają na stronie.
Na Salsie po prostu, większa szansa, że lokale usługowe będą miały wpływ niż tam gdzie ich nie ma we wspólnocie.
O kotłowni pisałem wyraźnie, chodzi o moment włączenia ogrzewania C.O., rozpoczęcia/zakończenia sezonu grzewczego, a nie kontrolę temperatury. W kranie nie leci woda z kaloryferów.
Przy LH wyraźnie bardziej słychać kolej niż CF, olanie ZBK też mógłbym nazwać manipulacją![]()
I ostatecznie wystarczy wejść na https://budujesie.pl/viewtopic.php?t=7681 i przeczytać pierwsze strony opinii lub też zagłębić się bardziej, wiele podobnych wypowiedzi od lat właściwie, więc strasznie zmasowany ten "atak"
Wpisy o których mówisz dotyczyły tego że na Salsie początkowo chcieli 15k za metr co moim zdaniem również było absurdalną ceną i rzeczywistość im to szybko zweryfikowała.
No cóż, tak czy siak zakładanie konta po to żeby za moment napisać nie będąc przez nikogo pytanym ani nie odnosząc się do żadnej wcześniejszej dyskusji wielkiego posta jadącego po jednej konkretnej inwestycji a wychwalającego konkretną inwestycję konkurencyjną jest dość dziwne i jednak niespotykane nawet na tym dziwnym forum