Cześć, nie wiem jaki masz budżet, więc nie wiem czy to Ci się przyda.
Ogólnie mogę polecić ten fotel i recenzje tego autora (są rzetelnie opisane, można zorientować się co jest ważne dla ergonomii):
translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=pl&u=https%3A%2F%2Fblog.szynalski.com%2F2019%2F04%2Freview-steelcase-leap%2F&sandbox=1
Kupując fotel ergonomiczny warto zapytać o możliwość wypożyczenia z salonu na tydzień i wypróbowania.
Praca zdalna - wygodny fotel stołek / jaki wygodny fotel do pracy zdalnej z domu?
Re: Praca zdalna - wygodny fotel stołek / jaki wygodny fotel do pracy zdalnej z domu?
Ja kupiłem biurko na necie i jak na razie sprawuje się super 

Re: Praca zdalna - wygodny fotel stołek / jaki wygodny fotel do pracy zdalnej z domu?
Ja mogę polecić fotel Marcus z Ikei.
Ja ostatnio jeździłem po kilku salonach i po prostu testowałem, nie wyobrażam sobie kupowania krzesła "zdalnie". Jak ktoś inny ma ci doradzić skoro jest to sprawa indywidualna zależna przede wszystkim od wzrostu i wagi użytkownika?
Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”