Deweloper Centrum Nowoczesnych Technologii (CNT) - opinie na forum

Forum zawierające opinie o firmach deweloperskich i generalnych wykonawcach budujących w Krakowie i innych miastach Małopolski. Prosimy o wyważone i uzasadnione oceny deweloperów.
ragar

Deweloper Centrum Nowoczesnych Technologii (CNT) - opinie na forum

Postautor: ragar » 09 kwie 2017, 14:38

Szukam informacji o tym, jakie mieszkania i jakie ma opinie Centrum Nowoczesnych Technologii (CNT) deweloper, który buduje w Krakowie spore osiedle, które będzie składało się przynajmniej z kilkunastu budynków - dobrych kilkaset nowych mieszkań blisko centrum miasta - wszystko powstaje na terenach poprzemysłowych (dawne zakłady WSK przy ul. Wrocławskiej). Wiem, że w Grodzie Krakwa nie budowali jeszcze zbyt dużo, ale może jest ktoś, kto kupił od niech mieszkanie w innej lokalizacji i może coś o tym napisać na forum, czy jest zadowolony z tego co nabył i czy wszystko poszło dobrze, a ewentualne zgłoszenia usterek były sprawnie naprawiane w ramach rękojmi. Pa pewno nie tylko ja chciałbym się dowiedzieć tego, jakie ma opinie CNT na rynku. Tu budują inwestycję Nowa 5 Dzielnica, ale mam wrażenie, że raczej nie specjalizowali się wcześniej w inwestycjach mieszkaniowych, choć może się mylę.

Ja wiem, że ostatecznie dużo zależy tu od generalnych wykonawców, a tych w pierwszym etapie jest tu dwóch Budimex S.A. i Eiffage Polska - ciekawe jak im to pójdzie, choć akurat budynków mieszkaniowych, przynajmniej ta pierwsza firma, zrealizowała już sporo w Krakowie. No i deweloper jednak powinien sprawować nadzór nad tym, jak realizowany jest projekt, więc tu główna rola Centrum Nowoczesnych Technologii :) Ktoś wie o nich coś więcej i może podzielić się tym, jakie ma informacje :?:

lobz

Re: Deweloper Centrum Nowoczesnych Technologii (CNT) - opinie na forum

Postautor: lobz » 17 paź 2018, 0:50

No właśnie, jest może ktoś, kto już mieszka w mieszkaniach, które wybudował deweloper CNT i podzieli się tym, jakie ma opinie na ten temat, budynki są dobrze jakościowo wykonane, wszystko działa jak należy. Może ktoś podzieli się informacjami na forum, jak to wygląda. Oczywiście nie wierzę, że da się wybudować blok czy całe osiedle, na którym nie ma żadnych usterek, ale klasę firmy poznaje się po tym, jak takie usterki usuwa deweloper. Jesteście zadowoleni z zakupu mieszkania od Centrum Nowoczesnych Technologii :?:

Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”