Budowa osiedla Bonarka Living w Krakowie przed dewelopera Echo Investment - zdjęcia / opinie / informacje
Re: Budowa osiedla Bonarka Living w Krakowie przed dewelopera Echo Investment - zdjęcia / opinie / informacje
Czyli ten budynek korporacyjny zaczęli budować? Z tego co widzę po zdjęciach.
Re: Budowa osiedla Bonarka Living w Krakowie przed dewelopera Echo Investment - zdjęcia / opinie / informacje
Byłam wczoraj obok budowy, w budynku tzw korporacyjnym wyłonił się parter, u nas buduje się trzecie piętro. Nie wiem czy to moje subiektywne odczucie, że parter w budynku korporacyjnym jest wyżej niż w budynku obok? W każdym razie prace nieustannie, bez względu na pogodę posuwają się do przodu
Zauważyłem, że plan mówi, że jest to budynek „B”.
Jakie są inne budynki? Czy zasłonią widoki?
-
timmons pisze:Zauważyłem, że plan mówi, że jest to budynek „B”.
W tej inwestycji będzie 4 budynki. "A" to pewnie ten Resi4Rent. Pozostałe 2 ("C" i "D"), rozpoczęcie ich budowy ma zacząć się prawdopodobnie w połowie bieżącego roku.
Orientuje sie ktoś jak wygląda harmonogram budowy? Oddanie ma być w listpadzie i tak się zastanawiam czy zdarza?
Mysle, ze nie powinni Ci robic problemu jesli w biurze sprzedazy poprosisz o takie informacje, czy występują opoznienia zwiazane z budowa. Oddanie ma nie byc przypadkiem w I kwartale 2022?
Byłem ostatnio w tej okolicy i zrobiłem kilka zdjęć, choć z za torów.

Przyznam, że komunikacyjnie sporo się dzieje w tej okolicy, jest linia kolejowa, jest i estakada, z części mieszkań widok chyba nie będzie jakiś powalający.

Ale chyba każdy kupujący zdaje sobie z tego sprawę. Przy czym Turowicza z dołu, z okolic wiaduktu wydaje się nie być jakaś bardzo głośna.

Przyznam, że komunikacyjnie sporo się dzieje w tej okolicy, jest linia kolejowa, jest i estakada, z części mieszkań widok chyba nie będzie jakiś powalający.

Ale chyba każdy kupujący zdaje sobie z tego sprawę. Przy czym Turowicza z dołu, z okolic wiaduktu wydaje się nie być jakaś bardzo głośna.
incinerator pisze:Na budynku pojawiła się już wiecha.
Dzięki za zdjęcie, nieźle to zaczyna wyglądać. Wiesz może jakiej firmy okna zostały wstawione w bloku, bo widzę, że już są.
incinerator pisze:Niestety nie, wiem tylko że trzyszybowe.
A nie wiesz, czy poza otwieraniem, okna będzie można także uchylić w pionie?
incinerator pisze:Na budynku pojawiła się już wiecha.
To budynek C jest juz w polowie wybudowany? Ruszyli juz cos z budynkiem D?
Wróć do „Bonarka Living od Echo Investment - forum mieszkańców osiedla”