Dąbska Street Kraków - forum i opinie [deweloper Dasta Invest]
Re: Dąbska Street Kraków - forum i opinie [deweloper Dasta Invest]
Jakiś czas temu oglądałem i zostały mieszkania ok 60 m2 z mikro balkonikami, tuż nad wjazdem do garażu plus te od strony zachodniej gdzie występuje problem szczekających psów z Komendy.
-
W NDII od mLocum zostały najgorsze mieszkania, głównie na 1-2 p, z widokiem na blok 10m obok. Praktycznie wszystko co ma sensowną lokalizację już zostało sprzedane 

Witam, mam zarezerwowane mieszkanie , niestety, od strony Kraków Areny. Zachęcił nas duży balkon. Mam nadzieje, ze rolety wieczorem dadzą rade z tym dodatkowym oświetleniem. Martwi mnie jeszcze jeden problem. Od osoby mieszkającej w bloku zaraz przy tej inwestycji, dowiedziałam się, ze problemem jest również Decathlon. Ponoć codziennie , również w weekendy, o 7 rano włącza się tam alarm, który budzi wszytko naokoło. Czy słyszeliście o tym?
Niestety nie, też mamy tam rezerwację. Brzmi bardzo niefajnie. Postaram się dowiedzieć, ale w ostateczności trzeba się będzie rano tam wybrać 

A może zamiast się zastanawiać i roztaczać czarne wizje, to trzeba się w tą okolicę pofatygować na przykład jutro przed 7 i posłuchać
Tym bardziej, że jutro zapowiada się ładny, niemal wiosenny poranek
Jeśli ktoś to zrobi, to niech wrzuci opinie na forum. A jeśli jeszcze zrobi jakieś zdjęcia miejsca, w którym ma powstawać inwestycja Dąbska Street od Dasty, to jeszcze lepiej.

Na pewno się wybiorę, nie wiem tylko czy jutro. Dziś byłem w okolicy, dużo ludzi w związku z koncertem Sabaton. Osiedla nie będzie to dotyczyć, ale trzeba mieć świadomość, że w przypadku większych koncertów po okolicy kręci się dużo ludzi, Policji, Straży Miejskiej. Mieszkając w okolicach centrum trzeba się z takimi rzeczami liczyć.
Ps. Niestety wszystkie drzewa na działce Dasty zostały wycięte, widok przygnębiający, ale przynajmniej pokazuje, że teren nie będzie zielony jak wcześniej.
Ps. Niestety wszystkie drzewa na działce Dasty zostały wycięte, widok przygnębiający, ale przynajmniej pokazuje, że teren nie będzie zielony jak wcześniej.
-
Straż Miejska się kręcci, bo inaczej nie dało się normalnie przejśc w okolicy... wszędzie na dziko parkujące auta uczestników wydarzeń w Arenie :/ I problem dot. też zamkniętego osiedla, bo przecież do niego również trzeba jakoś dojść/dojechać.
Ale generalnie odkąd Straż Miejska pojawia się tam w dni imprez jeszcze zanim impreza się zacznie, problemu prawie nie ma.
Ale generalnie odkąd Straż Miejska pojawia się tam w dni imprez jeszcze zanim impreza się zacznie, problemu prawie nie ma.
-
a czy ktoś już może podpisał umowę deweloperską? i w końcu dostał szczegółowe informacje o standardzie wykończenia?
jeszcze nie, a podpisują już deweloperskie? Myślałem, że póki co tylko rezerwacyjne...
Re: Dąbska Street Kraków od Dasta - zdjęcia budowy na forum i opinie
Byłem ostatnio w okolicy i zdaje się, że prace już ruszyły
...

Edit:
Pomyłka, chodziło o zdjęcia innej inwestycji, wybaczcie zamieszane
...

Edit:
Pomyłka, chodziło o zdjęcia innej inwestycji, wybaczcie zamieszane

Ostatnio zmieniony 09 mar 2017, 20:33 przez neo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”