Kolejność budowy bloków i sprzedaży mieszkań na osiedlu City Vibe w Krakowie
Kolejność budowy bloków i sprzedaży mieszkań na osiedlu City Vibe w Krakowie
Pytanie do przedstawicieli CityVibe na forum: kiedy planowane jest puszczenie do sprzedaży bloku o nazwie "River View"?
Re: Kolejność budowy bloków i sprzedaży mieszkań na osiedlu City Vibe w Krakowie
Nie jestem przedstawicielem ale już pytałem o to i dostałem informacje że najpierw będzie budowany rząd bloków od wschodu w kolejności od Mysliwskiej, a potem rząd od zachody, w tej samej kolejności.sky83 pisze:Pytanie do przedstawicieli CityVibe na forum: kiedy planowane jest puszczenie do sprzedaży bloku o nazwie "River View"?
Re: Kolejność budowy bloków i sprzedaży mieszkań na osiedlu City Vibe w Krakowie
Pepeg pisze:Nie jestem przedstawicielem ale już pytałem o to i dostałem informacje że najpierw będzie budowany rząd bloków od wschodu w kolejności od Mysliwskiej, a potem rząd od zachody, w tej samej kolejności.sky83 pisze:Pytanie do przedstawicieli CityVibe na forum: kiedy planowane jest puszczenie do sprzedaży bloku o nazwie "River View"?
Jeżeli chodzi o ten budynek najbliżej Wisły, to chyba przyjdzie na niego jeszcze sporo zaczekać, o ile ja dobrze zrozumiałem w biurze sprzedaży, to chyba powinni budować to gdzieś pod koniec, a kiedy on będzie, to nikt dzisiaj nie potrafi powiedzieć, bo choćby tempo budowy kolejnych bloków ma podobno zależeć od tego, jak się będą mieszkania w City Vibe sprzedawały, a tego nikt nie jest w stanie przewidzieć. Jak na razie, to może nie iść to szybko.
plaszak pisze: Jak na razie, to może nie iść to szybko.
Mi powiedzieli że zaczną sprzedawać kolejny budynek jeśli w tym pierwszym sprzeda się 50% mieszkań. Powiem szczerze że ten kolejny budynek będzie bardziej atrakcyjny od pierwszego.
kurde słabo im idzie sprzedaż 27/145 sprzedanych bieda - rok temu o tej porze to 2 miesiąca od wrzucenia oferty na rynek, wszyskto byłoby wyprzedane

Po nowym roku ruszy, martwy okres, nawet biuro sprzedaży otwierają dopiero 7 stycznia.
Najlepsze mieszkania już poszły.
Najlepsze mieszkania już poszły.
Najlepsze czyli te koło windy? Gdzie lodówka na ścianie będzie, plus hałas?
guzbi pisze:Najlepsze czyli te koło windy? Gdzie lodówka na ścianie będzie, plus hałas?
Ależ "najlepsze" to w tym przypadku określenie mocno względne i zależy od tego, kto ma jakie priorytety, tu naprawdę nie ma się o co spierać. Jeśli ktoś szuka dla rodziny, a ktoś inny na wynajem studentowi, to z pewnością nie te same mieszkania będą dla nich najlepsze

Co do sprzedazy River View - dowiedzialem sie z biura sprzedazy, ze budowac beda w kolejnosci:
1) Street Culture
2) City Spot
3) River View
pozniej budynki od wschodu, pozniej ostatnie od zachodu.
Budynki Urban Style i Active Forum sprzedane zostaly innemu deweloperowi wiec mozna sie spodziewac ze pewnie niedlugo wejda do sprzedazy przez kogos innego
1) Street Culture
2) City Spot
3) River View
pozniej budynki od wschodu, pozniej ostatnie od zachodu.
Budynki Urban Style i Active Forum sprzedane zostaly innemu deweloperowi wiec mozna sie spodziewac ze pewnie niedlugo wejda do sprzedazy przez kogos innego

Vilyar pisze:Budynki Urban Style i Active Forum sprzedane zostaly innemu deweloperowi wiec mozna sie spodziewac ze pewnie niedlugo wejda do sprzedazy przez kogos innego
A skąd taka informacja? Dlaczego te bloki zostały sprzedane innemu deweloperowi i wiadomo może jakiemu? Ciekawa sprawa. Ale miejmy nadzieję, że wybuduje budynki zgodnie z projektem dewelopera Nexity, żeby wszystko do siebie pasowało na osiedlu City Vibe.
Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”