Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
To w jakie fundusze jest teraz sens zainwestować?
Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Krakus44 pisze:Jaki fundusz reprezentujesz?
Moze zagraj po prostu w otwarte karty
Jestem synem Neftydy i Setha. Strażnikiem cmentarza ambicji deweloperów. Po ich śmierci będę ważył ich serca - jeśli będą lżejsze niż pióro Maat, dopuszczę ich do osądu przez Ozyrysa. Jeśli nie - natychmiast rzucę na pożarcie Ammitowi.
Prognoza anubisa > taka jak Kierownika Zakładu Ekonomii Instytucjonalnej i Politycznej SGH:
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
anubis pisze:Krakus44 pisze:Jaki fundusz reprezentujesz?
Jestem synem Neftydy i Setha. Strażnikiem cmentarza ambicji deweloperów. Po ich śmierci będę ważył ich serca - jeśli będą lżejsze niż pióro Maat, dopuszczę ich do osądu przez Ozyrysa. Jeśli nie - natychmiast rzucę na pożarcie Ammitowi.
Zamiast w Kairze przez pandemię wylądowałeś w Krakowie znaczy się. A co się dzieje na forach innych miast? Tam też jest strażnik? Ozyrys wziął warszawkę ?Ammit we Wrocku czy Gdansku ?
anubis pisze:Krakus44 pisze:Jaki fundusz reprezentujesz?
A może czas poszukać wsparcia u psychoteretapeuty? Sytuacja cię przerosła.... To nie wstyd. Jesteśmy z Tobą Anubis....
Ale błagam...przestań zaśmiecać ten wątek...Nic tu nie wnosisz..tylko ty jesteś zachwycony własnymi "merytorycznymi" komentarzami
Ja Ci powiem doktorze, ze ewidentnie za wysoko celujesz. Znajdziesz szczęście gdzie indziej. W Kielcach tez potrzebują takich "doktorów" jak TY....
Z twoimi tekstami i intelektem tam się szybciej odnajdziesz. Czyż nie powinniśmy szukać miejsca do życia tam gdzie pasujemy i gdzie nas chcą..?
Przemyśl to. Myślę, że wszyscy na tym skorzystamy.
Kup se bracie najpierw książke o Krakowie i zrozum co to za miasto, i z jaką historią, Dobrze byłoby, żeby takie zostało.
Polegam, że twoja inteligencja pomoże ci zrozumieć co mam na myśli...Ty przecież łapiesz wszystko w mig....
No co Ty Krakus. Daj spokój anubisowi. On tylko troluje, ale w głębi serca świetnie wie, że pisze brednie, i że nic z tego co prognozował się nie sprawdziło. Wystarczy przegladnąć jego posty. Tu wszystko jest przecież zapisane. To zwykły troll, znany wszystkim. Albo zarabia krocie na tych bzdurach wypisywanych kilkakrotnie w ciągu dnia, albo jest zwykłym, frajerem...Może nam sam to powie....Wątpię.... 

Chlopaki nie goraczkujcie sie, przeciez wszystko wskazuje na to, ze beda wzrosty
wyniki sprzedazy wyraznie wskazuja, ze obecnie trzeba mocno walczyc aby wyrwac te mega niedoszacowane cenowo mieszkania 

Naprawdę żal mi ludzi, którzy jak Anubis poświęcają swój cenny czas na takie bzdury
Serio nie ma znaczenie czy mieszkanie, które kupisz stanieje za rok czy dwa. Jasne, nie ma co robić z siebie frajera i przepłacać w aktualnych realiach, ale robienie wiecznych analiz, które jak pokazuje czas, są jedną wielką bzdurą, to moim zdaniem przesada. Ja tam wolałem kupić domek i skupić się na pracy, aby w kolejnym roku podnieść swoje zyski o kolejne 20k zł, bo moja praca zawodowa, moja firma, to jest to co mnie najbardziej interesuje. Jak domek stanieje o 20k, ja zarobię 20k więcej, to będę na 0. Takie życie. Nie ma co gdybać, że jakbym kupił za rok. Nie kupiłbym, bo już by mieszkał ktoś inny
Śmieszy mnie to, że gość odkłada lekką ręką 10k miesięcznie i liczy każdego centa na mieszkaniu. A co z wyceną własnego czasu? Szczęścia? Potrzeb? To nie jest ważne? Cieszę się, że Bóg obdarzył mnie łatwością w podejmowaniu decyzji, uffff. Nie ma nic gorszego jak przegrywanie swojego życia na tak nieistotnych sprawach jak wartość mojego M za rok czy dwa.

Grejfrut pisze: A co z wyceną własnego czasu? Szczęścia? Potrzeb? To nie jest ważne? Cieszę się, że Bóg obdarzył mnie łatwością w podejmowaniu decyzji, uffff. Nie ma nic gorszego jak przegrywanie swojego życia na tak nieistotnych sprawach jak wartość mojego M za rok czy dwa.
Warto mądrego poczytać i pamiętać - Nie znamy dnia ani godziny ....
W spadki o których pisze anubis nie wierzę ale podobają m się jego posty, są przeciwwagą dla tych wszystkich z branży – pośredników, fliperów, deweloperów, i innych naganiaczy.
aro_kr pisze:W spadki o których pisze anubis nie wierzę ale podobają m się jego posty, są przeciwwagą dla tych wszystkich z branży – pośredników, fliperów, deweloperów, i innych naganiaczy.
+1 ode mnie. Będzie gorzej bez Anubis, tylko niepotrzebnie jest go teraz wręcz zbyt dużo

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”