Lifetown Warszawa / inwestycja dewelopera Nexity (ul. Kłobucka 6) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Warszawie i innych miastach Mazowsza - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
remik

Lifetown Warszawa / inwestycja dewelopera Nexity (ul. Kłobucka 6) - opinie na forum

Postautor: remik » 03 lis 2020, 16:14

Widziałem, że sporo pojawiało się nowych inwestycji mieszkaniowych z Warszawy, za których powstanie odpowiada deweloper Nexity, ale dziwię się, że nikt nie zapytał jeszcze na forum o osiedle Lifetown, które będzie składało się aż z 5 etapów oznaczonych, z których każdy jest oznaczony innym kolorem. Lokalizacja jest ciekawa, tylko zastanawiam się czy uciążliwość lotniska dla osiedla nie będzie zbyt duża, bo jednak jest to całkiem blisko, jak myślicie, może ktoś się tu podzieli opiniami? Na plus, to bliskość stacji kolejowej Warszawa Okęcie, można się całkiem sprawnie dostać do biur przy Domaniewskiej, a i do centrum ten sposób dojazdu wydaje się być całkiem dobry.

Nowe mieszkania w Warszawie w inwestycji Lifetown mają różne metraże, najmniejsze są kawalerki mające mniej niż 30 metrów kwadratowych, natomiast największe mieszkania mają 3-4 pokoje (czteropokojowe było jedno). Całkiem niezłe są 3-pokojowe z osobną kuchnią, takich niewiele się dzisiaj buduje. Może ktoś, kto już zdecydował się na zakup mieszkania od Nexity na tym osiedlu, podzieli się tym, jakie widzi jego wady i zalety?

dex

Re: Lifetown Warszawa / inwestycja dewelopera Nexity (ul. Kłobucka 6) - opinie na forum

Postautor: dex » 05 lis 2020, 14:36

Lokalizacja fajna zwłaszcza pod względem komunikacyjnym. Okolica faktycznie trochę wymagająca, jeżeli chodzi o samoloty, chociaż większość osób, z którymi o tym rozmawiałem twierdzi, że po jakimś czasie ludzie się do tego przyzwyczajają i zupełnie tego nie słyszą. Ja osobiście lubię oglądać samoloty, więc dla mnie to pewien plus. Ale oczywiście można mieć inne zdanie tu. Myślę, że Lifetown w Warszawie, to ciekawa propozycja na rynku, choć ma swoją specyfikę.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”