Apartamenty Ostródzka Warszawa - deweloper Atal (Białołęka) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Warszawie i innych miastach Mazowsza - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Pani.agata

Apartamenty Ostródzka Warszawa - deweloper Atal (Białołęka) - opinie na forum

Postautor: Pani.agata » 03 paź 2020, 20:44

Witajcie,
Jestem zainteresowana zakupem lokalu w inwestycji dewelopera Atal Apartamenty Ostrodzka. Co sądzicie o inwestycji? Dlaczego jest sprzedanych tak malo mieszkań pomimo planowania uzyskania pozwolenia na użytkowanie na 2Q2021. Słyszałam, że są problemy z gruntami na innej inwestycji Atala Nowa Grochowska, jak jest na Ostrodzkiej? Atal buduje na wlasnych gruntach? Jak Atal podchodzi do usuwania usterek? Dzieki za wszystkie odpowiedzi

zytka

Re: Apartamenty Ostródzka Warszawa - deweloper Atal (Białołęka) - opinie na forum

Postautor: zytka » 04 paź 2020, 21:18

Pani.agata pisze:Jestem zainteresowana zakupem lokalu w inwestycji dewelopera Atal Apartamenty Ostrodzka. Co sądzicie o inwestycji?

Bloki całkiem kameralne, niewielkie osiedle, jednak okolica jest taka mało miejska, raczej domy jednorodzinne. Ile będzie zajmował dojazd do centrum miasta z tej okolicy, może podzielisz się informacjami na forum? Jakie widzisz zalety i wady zakupu takiego mieszkania w tej inwestycji? Ceny jak na ta okolicę są konkurencyjne?

Faktycznie za 6 000 zł/m2 można tam kupić jakieś sensowne mieszkanie?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”