Parkowanie na nie swoich miejscach w garażu podziemnym - Prądnik Nowy
Parkowanie na nie swoich miejscach w garażu podziemnym - Prądnik Nowy
Jeszcze do tego dodam parkowanie nie na swoich miejscach w parkingu podziemnym. Nie bylo nas 2 godziny a tu niespodzianka ktoś wygodnie sobie stoi na naszym miejscu.
Re: Parkowanie na nie swoich miejscach w garażu podziemnym - Prądnik Nowy
Co najgorsze, nie do końca wiadomo co zrobić z taką "niespodzianką"... Zostaje kartka za wycieraczką.
Linka holownicza, fura z 4x4 i wytargać dziada z miejsca 
Ja bym się nawet nie szczypał. Szczerze mówiąc nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś na chwilę jak ma potrzebę zaparkował na moim miejscu, bo znam to z drugiej strony - jeżdżąc na usterki po budynkach też gdzieś musiałem parkować, ale zawsze była zostawiana kartka z numerem telefonu i w razie potrzeby w ciągu 2 minut przestawiałem samochód.
Chyba że ktoś parkuje na chama, żadnej informacji i pół dnia go nie ma...

Ja bym się nawet nie szczypał. Szczerze mówiąc nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś na chwilę jak ma potrzebę zaparkował na moim miejscu, bo znam to z drugiej strony - jeżdżąc na usterki po budynkach też gdzieś musiałem parkować, ale zawsze była zostawiana kartka z numerem telefonu i w razie potrzeby w ciągu 2 minut przestawiałem samochód.
Chyba że ktoś parkuje na chama, żadnej informacji i pół dnia go nie ma...
Wczoraj zaparkowane koło 20 i nadal stoi. Widziałam też samochód który miał za szybą kartkę z numerem żeby dzwonić jak przyjedzie właściciel miejsca i to jest dla mnie ok. Ale zostawianie fury na całą noc i brak możliwości kontaktu to już przesada.
Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”