Mały pisze:Witam dzisiaj 19.05.2020 dzwoniłem do ws i poinformowała mnie panie że odbioru mieszkania może być we wrześniu tego roku, oby to była prawda 8 -)
Oby to była prawda! Dzięki za podzielenie się informacją.
: )
Mały pisze:Witam dzisiaj 19.05.2020 dzwoniłem do ws i poinformowała mnie panie że odbioru mieszkania może być we wrześniu tego roku, oby to była prawda 8 -)
Mały pisze:amiskiew pisze:Mały pisze:Witam dzisiaj 19.05.2020 dzwoniłem do ws i poinformowała mnie panie że odbioru mieszkania może być we wrześniu tego roku, oby to była prawda 8 -)
Byłeś na budowie? Widziałeś stan zaawansowania? Takie bajki to dzieciom opowiadaj. Jeszcze elewacja nie skończona, nie wspominając o instalacjach wewnętrznych, ścianach działowych, wylewkach itp. na to potrzeba kilka dobrych miesięcy.
Witam, tak byłem na budowie ale czy to ma jakieś znaczenie jak napisałem to informacja z biura WS a nie ze ja tak powiedziałem, z tego winika zostałem oszukany jak sądzisz ze to bajki.
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości