Maxus Developer - opinie o firmie i mieszkaniach na forum
Maxus Developer - opinie o firmie i mieszkaniach na forum
Zauważyłem, że na żadnym forum nie ma wątku tego dewelopera, więc postanowiłem go założyć, bo jest to deweloper wart uwagi. Kupowałem od niego mieszkanie, które było świetnie wykończone, kontakt z deweloperem był znakomity. W razie jakichkolwiek pytań bardzo szybko otrzymywałem odpowiedzi.
Re: Maxus Developer - opinie o firmie i mieszkaniach na forum
O, Maxus Developer, też od niego kupowałem mieszkanie. Współpraca z nim była bardzo miłym doświadczeniem. Stan mieszkania był solidny, komunikacja z deweloperem na dobrym poziomie, zawsze mnie o wszystkim informowano na bieżąco. W mieszkaniu mieszkam od roku i sprawuje się świetnie.
To całkiem ciekawe, że dowie pozytywne opinie od dwóch użytkowników, którzy poza tymi, nie mieli żadnych innych wpisów. No ale widać, Maxus Developer tylko pozytywnie się kojarzy... i dobrze 

-
Byłem niedawno u znajomego, który zainwestował w mieszkanie wybudowane przez nich. Moim zdaniem bardzo ładne, a znajomy mówił, że warto inwestować w te mieszkania na Osiedlu Lawendowa 3 w Krakowie. Ogólnie jest zadowolony i nie ma większych zarzutów do firmy. Dlatego mogę ich śmiało polecić.
-
Kolejna reklama dewelopera, zamiast sensownej opinii. 

-
Witam
czy ktoś podobnie jak i ja jest na etapie zakupu mieszkania na os. Lawendowa 3 w Zielonkach Maxus Developer?
Szukam osób z którymi mogłabym dzielić się bieżącymi spostrzeżeniami.
czy ktoś podobnie jak i ja jest na etapie zakupu mieszkania na os. Lawendowa 3 w Zielonkach Maxus Developer?
Szukam osób z którymi mogłabym dzielić się bieżącymi spostrzeżeniami.
-
witam wszystkich
dobre informacje budowa zakończona przed czasem, odbiory już na dniach. Odbieracie sami czy może korzysta ktoś z pomocy firm, specjalistów ?
dobre informacje budowa zakończona przed czasem, odbiory już na dniach. Odbieracie sami czy może korzysta ktoś z pomocy firm, specjalistów ?
Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”