IN3K pisze:Dzień dobry wszystkim.
Zabieram głos jako przyszły mieszkaniec osiedla. Był tutaj poruszony wątek połączenia ul. Starego dębu z ul. Jasnogórską, z tego co pamiętam był plan, aby nastąpiło to mniej więcej w okresie oddania drugiego etapu inwestycji, jednak obecnie ten termin wydaje mi się mało realny. Po połączeniu z Jasnogórską, miałaby też ruszyć linia autobusowa z przystankiem umiejscowionym na terenie osiedla, co bardzo wpłynęłoby na jakość komunikacji w tym miejscu. Jeśli ktoś będzie wybierał się do biura sprzedaży, pytajcie proszę o tę kwestię, może dowiecie się czegoś nowego a i deweloper może będzie miał większą motywację, żeby coś działać w tym temacie. Jeśli ktoś ma jakieś bardziej aktualne informacje na ten temat, to proszę o podzielenie się nimi. Pozdrawiam.
Cześć, ja też kupiłem mieszkanie w Parku Leśnym Bronowice, tyle że w etapie A. Jeżeli chodzi o połączenie Starego Dębu z Jasnogórską do deweloper wykonał fragment drogi, który był w jego gestii, reszta drogi ma być inwestycja miasta i muszą w tym celu zostać zarezerwowane środki w budżecie miasta na dany rok.. Deweloper nie ma wpływu na ten termin. MOże my jako mieszkańcy możemy coś zrobić, jakoś się o to upomnieć?
My mieszkamy już kilka miesięcy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest cicho, kameralnie, trafiliśmy też na fajnych sąsiadów, co uważam za wielki plus.