Krowodrza Park Kraków (Lea / Kijowska) opinie i forum (Tętnowski Development)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
kIT

Re: Inwestycja Lea / Kijowska Kraków opinie i forum (od Tętnowski Development)

Postautor: kIT » 05 lut 2020, 13:06

Aga R pisze:@kIT a co za różnica co mi się pomyliło? Jak nie znasz się na luksusowych samochodach, to się nie odzywaj. Dlaczego jesteście tak zazdrośni?

Dla mnie żadna roznica ale skoro juz odpisalas to chcialbym zapytac czy nie bylabys chetna na zwiekszenie prestizu Art City i podciagniecie linii kolejowej w bliskiej odleglosci bloku. Juz tlumacze dlaczego.

Otoz ja do swojego BMW leje tylko paliwo lotnicze Shell Aviaton, dostarczaja mi je pociagami na PKP Lobzow gdzie zlewaja do rurociagu ktory kazalem wkopac przy okazji remontu. rurociag idzie prosto do garazu w N5D. Jezu jak to BMW chodzi na tym paliwie, ryczy niczym wsciekly lew, na alejach kazdy sie obraca. To dopiero prestiz. Oczywiscie ma to swoje minusy w postaci czestych usterek silnika. Wtedy wymieniam BMW na nowe, A CO.

Polecam przemyslec ten pomysl.

adam123

Postautor: adam123 » 05 lut 2020, 13:09

panowie i panie, w moim odczuciu należy zakończyć polemike z panią Agą R. W miarę możliwości powinien się tym zająć admin, bo poziom dyskusji jest już naprawdę niski, a widzę potencjaa na to by było jeszcze gorzej.

traker

Postautor: traker » 05 lut 2020, 13:42

Najlepsza jest ta szpara :) :) w BMW :)
pozdrawiam kolegę :)

PS 2 Fotki z dzisiaj z placu budowy ! :)

Obrazek

Obrazek

traker

Postautor: traker » 09 lut 2020, 7:49

Dźwig juz jest ale folderu z cenami mieszkań nadal brak !!

Obrazek

Obrazek

bulkas

Postautor: bulkas » 09 lut 2020, 8:34

Właśnie miałem wrzucać ale ubiegłes mnie :D nie rozumiem czemu nadal nie ma folderu z cenami...

traker

Postautor: traker » 09 lut 2020, 8:48

Nie ma folderu z cenami bo pan T nie wie ile policzyć ! :) ciężka sprawa a spowolnienie juz za dźwigiem czeka i kredytów już tak chętnie nie udzielają ! :)

bulkas

Postautor: bulkas » 09 lut 2020, 9:13

mysle ze bedzie kupe mieszkan 1-2 pokojowych na najem zeby latwiej sprzedac to inwestorzy wykupia.. Nie no, tez jak cene da z czapy na duze mieszkania to kto to kupi?

Mar G

Postautor: Mar G » 09 lut 2020, 12:39

Nie bardzo może wystawić ofertę, skoro dopiero procedują zmianę pozwolenia na budowę. Dostał zgodę na spłycenie garażu z 3 pięter na 2 kondygnacje z platformami - i ten etap robią. To im zajmie jeszcze wiele miesięcy przy tej skali budynku.
A w międzyczasie dowie się, czy ma się trzymać 5 pięter od parku i 8 od Kijowskiej - czy podniesie na 8-12p jak w nowym wniosku. Wtedy poznamy ceny.
Poniżej 10 k na pewno nie będzie...

bulkas

Postautor: bulkas » 09 lut 2020, 16:51

Mar G pisze:Nie bardzo może wystawić ofertę, skoro dopiero procedują zmianę pozwolenia na budowę. Dostał zgodę na spłycenie garażu z 3 pięter na 2 kondygnacje z platformami - i ten etap robią. To im zajmie jeszcze wiele miesięcy przy tej skali budynku.
A w międzyczasie dowie się, czy ma się trzymać 5 pięter od parku i 8 od Kijowskiej - czy podniesie na 8-12p jak w nowym wniosku. Wtedy poznamy ceny.
Poniżej 10 k na pewno nie będzie...

Dzięki za info. Masz może link do tych wniosków jakiś? Pierwsze słyszę :o
w sumie to zaczynam się obawiać już po prostu czasu i ukończenia budowy generalnie. Bo było dużo zmian, problemów itd... nie chciałbym potem mieć problemów z odzyskaniem kasy i kredytem zaciągniętym. Wcześniej nienmialem oporow brać dziurę w ziemi, a teraz jak patrzę na to to już mam mieszane uczucia. Jakoś jak patrzę po innych to zaczynali te budowy w sensownym czasie oraz tempie...
mogę niby czekać i brać to ale coraz bardziej zaczynam myśleć czy jest sens i nie odpuścić tego, pomijając już aspekt ze cena większa w porównaniu do innych w okolicy.
Jakie opinie?

pozdro

Postautor: pozdro » 09 lut 2020, 18:57

W okolicy to obecnie jest kilka ciekawych Inwestycji ja bym bral np. Mazowiecka 72 choc tam duze mieszkania. Browar Kleparz byl tez mega ciekawy rowerkiem przez park kleparski do Hi 5ive do roboty marzenie kazdego korposzczura!

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”