Tylko nie wiem czy nie za blisko nowohuckiej, a tam nie ma czym oddychac mozna na raka zejsc od wdychania zanieczysczen samochodowych.
Imperial Citi Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
Imperial Citi Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
Calkiem ciekawa Inwestycja. imperialcitiyes.pl
Tylko nie wiem czy nie za blisko nowohuckiej, a tam nie ma czym oddychac mozna na raka zejsc od wdychania zanieczysczen samochodowych.
-
SzukamMieszk
Re: Imperial Citi Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
Hej wszystkim, chyba dopiero dzisiaj ruszyła sprzedaz mieszkan w tej inwestycji. Blok podoba mi się na wizualizacjach, ma przewidzianą strefę wspólną dla mieszkańcow na dachu
, niektóre układy mieszkań wyglądają ok. Inwestycja ta ma powstać w bliskiej odległości planowanego outletu. Myślę, że najwiekszym minusem jest bliskość Nowohuckiej, może być dosyć głośno. Miejsce postojowe w garażu podziemnym ma kosztować 39 tys.
Część mieszkań jest skierowana w stronę osiedla, może będzie trochę ciszej, ale też cieżko powiedzieć.
Czy jest tu ktoś, kogo zainteresowała ta inwestycja?
Część mieszkań jest skierowana w stronę osiedla, może będzie trochę ciszej, ale też cieżko powiedzieć.
Czy jest tu ktoś, kogo zainteresowała ta inwestycja?
Re: Imperial Citi Yes
No wizualizacje wyglądają lepiej niż dobrze... Ten ogólnodostępny dach, lobby(?) - generalnie dość duża inwestycja.
Pytanie jak wyglądać będzie pokrycie tych obietnic, na ten moment deweloper dużego portfolio nie ma, zdążył za to zebrać kilka nieprzychylnych opinii.
Lokalizacyjnie faktycznie trochę słabo - ściana wschodnia jakby dla fanów Estelli + 4 pasy ruchu w niedalekiej odległości.
Widok z tarasów na zakole Wisły może być za to całkiem przyjemny
Ceny większości mieszkań lekko przesadzone.

Warto też nadmienić, że sąsiedztwo dosyć.. handlowe.
Czy to dobrze? To już kwestia indywidualna.

Pytanie jak wyglądać będzie pokrycie tych obietnic, na ten moment deweloper dużego portfolio nie ma, zdążył za to zebrać kilka nieprzychylnych opinii.
Lokalizacyjnie faktycznie trochę słabo - ściana wschodnia jakby dla fanów Estelli + 4 pasy ruchu w niedalekiej odległości.
Widok z tarasów na zakole Wisły może być za to całkiem przyjemny

Warto też nadmienić, że sąsiedztwo dosyć.. handlowe.
Czy to dobrze? To już kwestia indywidualna.

Ostatnio zmieniony 23 gru 2019, 16:34 przez bono19, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Imperial City Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
I ten słup na wizualizacji 
Jeszcze jedna uwaga... Tak oglądam tą okolicę.. Czy to nie są aby tereny zalewowe? 
W Krakowie nie ma Terenow zalewowych jest juz zbiornik swinnna poreba (jezioro mucharskie). Zreszta 5 pietra ci nie zaleje nigdy. Max garaz podziemny. Beton lubi wode to sie tylko wzmocni.
Jak sobie patrzyłem na większe mieszkania to akurat fajniejsze układowo wydały mi się te z widokiem częściowo od nowohuckiej.
Po ogłądnieciu dzisiejszych cen mieszkań z fabryczna city (12-13k/m2) z sympatią patrzę na tą inwestycję..
Po ogłądnieciu dzisiejszych cen mieszkań z fabryczna city (12-13k/m2) z sympatią patrzę na tą inwestycję..
A myslicie, że to dobra inwestycja dla rodziny 2+1 / 2+2?
Jedyny minus to bliskość ten nowohuckiej ... no i cena, która jest minimalnie przesadzona
Jedyny minus to bliskość ten nowohuckiej ... no i cena, która jest minimalnie przesadzona
Nie wiem ja przy tych cenach odposcilem sobie rodzine
bo mnie nie stac hehe
W sumie musialbym miec miliona przy obecnych cenach na mieszkanie wiec ide w koty hehe 
Zastanawia mnie jeszcze kwestia wiarygodności wizualizacji.
Przykładowo balkony deweloper przewiduje koedukacyjne czy nie rozdzielił ich żeby wizualnie lepiej wyglądało

Przykładowo balkony deweloper przewiduje koedukacyjne czy nie rozdzielił ich żeby wizualnie lepiej wyglądało

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”