piotrnaskrent pisze:kwiecień
Ależ masz podgląd Live! : D Świetna galeria, mam nadzieję, że będą też kolejne miesiące. A co myślisz o samej inwestycji i jej lokalizacji?
piotrnaskrent pisze:kwiecień
piotrnaskrent pisze:Pewnie! prześle po zimie kilka fotPodobno mają budować następne podajże kobierzynska 170, tam gdzie mieszkam czyli 168 ciągle zmieniają się najemcy, wiec chyba to słabo świadczy o tej lokalizacji, albo ja potrafię się przyzwyczaić do warunków jakie mam i nie lubię zmieniać miejsca zamieszkania, bo od 4lat tutaj mieszkam. Generalnie mieszka tu klasa średnia i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby spotkać żula w okolicy, mnóstwo rodzin z dzieciakami, mało singli i uczących bo dosyć daleko do uniwersytetów i centrum. Cenie sobie to, że jest klub jazdy konnej i można pobiegać w lesie Borkowskim.
Awonaru pisze:piotrnaskrent pisze:Pewnie! prześle po zimie kilka fotPodobno mają budować następne podajże kobierzynska 170, tam gdzie mieszkam czyli 168 ciągle zmieniają się najemcy, wiec chyba to słabo świadczy o tej lokalizacji, albo ja potrafię się przyzwyczaić do warunków jakie mam i nie lubię zmieniać miejsca zamieszkania, bo od 4lat tutaj mieszkam. Generalnie mieszka tu klasa średnia i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby spotkać żula w okolicy, mnóstwo rodzin z dzieciakami, mało singli i uczących bo dosyć daleko do uniwersytetów i centrum. Cenie sobie to, że jest klub jazdy konnej i można pobiegać w lesie Borkowskim.
Sam zastanawiam się nad zakupem jakiegoś mieszkania w tym budynku. Chciałbym żeby mieszkanie było w miarę jasne. Czy wiesz może jak wygląda nasłonecznienie tych budynków? Może zalecasz unikanie niektórych pięter?
Mar G pisze:Dachu nie ma ale okna już montująszybcy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 42 gości