Osiedle Piasta Park - grupa dla mieszkańców na . - czy zakładać?

Forum przeznaczone dla przyszłych mieszkańców inwestycji Osiedle Piasta Park w Krakowie, którego budowniczym jest deweloper Wawel Service. Wybór mieszkania, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
marika

Osiedle Piasta Park - grupa dla mieszkańców na . - czy zakładać?

Postautor: marika » 19 lis 2016, 17:20

Cześć, nie wiem czy to na pewno dobra droga, ale widziałam, że czasem pojawiają się na . grupy różnych osiedli, mąż założył z ciekawości taką dla mieszkańców Piasta Park:
./1620143844956445/

Tylko, że wiem, że sporo osób nie ma konta na . (w tym ja), a nie chciałabym, żeby zostali pominięci w dyskusji i nie mogli w niej brać udziału. Podobnie część osób, nie chce się dzielić ze znajomymi na . tym, że kupili ostatnio mieszkanie, więc nie wiem czy taka grupa ma jakiś sens, jak myślicie, poddaję to pod dyskusję :) Może lepszą opcją będzie pozostanie na forum :?: Tym bardziej, że forum jest znacznie bardziej przejrzyste - są tematy, w nich toczą się dyskusje, na . utrzymanie takiego porządku jest znacznie trudniejsze, tak mi się wydaje :)

Nowy lokator Piasta

Re: Osiedle Piasta Park - grupa dla mieszkańców na . - czy zakładać?

Postautor: Nowy lokator Piasta » 22 lis 2016, 20:21

Markia

Dodam jeszcze dwa minusy
Pierwszy to taki że nawet i może tu sam deweloper pisze z Nami i mydli Nam oczy a my o tym nie wiemy :)
Drugi jak coś szybko chcemy się dowiedzieć, zadać pytanie to jednak . z tym wygrywa.
Na . do grupy zamknietej nie kazdy wejdzie więc można robić małą weryfikację ............ :)

Lecz masz rację - lepiej pozostać jak na razie na forum. Z czasem pomyślimy nad czymś

ister

Postautor: ister » 22 lis 2016, 21:42

Z tym deweloperem to jest tak, że niekoniecznie musi być tutaj, bo w grupie na . równie dobrze mógłby się zalęgnąć ;) Ale z drugiej strony, to ja mam nadzieję, że on tu jest i uważnie śledzi to, czym tu rozmawiamy, w końcu firma Wawel Service działa na krakowskim rynku już trochę czasu i nie buduje przez małe spółki, które później znikają, ale pod swoją marką, a na tą się ciężko pracuje i warto zadbać o to, żeby jej nie zepsuć.

Koleżanka miała tak z Budimexem - deweloper oficjalnie ustosunkowywał się do do niektórych zasłużonych opinii na forum, o ile pamiętam, to właśnie przez to zmienili im w bloku kierunek otwierania drzwi do komórek lokatorskich (w planach było do wewnątrz, co przy komórce wielkości 2 m2 było bezsensem). Wiadomo, inni, zwłaszcza potencjalni klienci patrzą, więc trzeba się choć trochę starać, ja tam myślę, że coś takiego poprawia rynek i oby też tak się dało na naszym osiedlu Piasta Park :)

askaaa

Postautor: askaaa » 24 lut 2017, 17:48

Ja ze swojej strony dopiszę, że my już taką grupę założyliśmy jakiś czas temu, przyłączyła się zaledwie garstka osób, ale wygląda na to, że nie zalęgnął się tam nikt, kogo nie powinno tam być :) Póki co, liczy zaledwie kilka osób, ale zachęcamy do przyłączenia się wszystkich przyszłych mieszkańców :) Forum jest uniwersalne, dla każdego, ale i na . czasem szybko można się porozumieć toteż zapraszamy :) Sąsiedzi z 3 piętra :)

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”