Osiedle Bohaterów Września Spółdzielnia Mieszkaniowa Hutnik nowe mieszkania Kraków forum
Re: Osiedle Bohaterów Września Spółdzielnia Mieszkaniowa Hutnik nowe mieszkania Kraków forum
Niestety też jeszcze jestem "szczęśliwym " nabywcą i mieszkańcem . Zaczynamy z żoną przeklinać jednak dzień kiedy zachwyciliśmy się się tym projektem. Niby wszystko ładnie , kolorowo , nowocześnie . Fajnie to ktoś powymyślał , że ten garaż i te komórki przy miejscu parkingowym. Ale ludzie ? Niektórzy jak najbardziej młodzi fajni wykształceni. Ale inni istny horror Dzieki bogu to mniejszość Ale poziom upierdliwości ? Nie ma na to skali , A już sąsiedztwo panoszącego się kurdupla z synem , ginące w przedziwny sposób wkładki do drzwi. (Zarząd wie ale nie powie. Ciekawe dlaczego?) Swoją drogą jeden z tych panów z zarządu to żywcem "anioł" z Alternatyw tylko on jest mądry a wszyscy to głupole Zastanawia dlaczego kogoś takiego spółdzielczy tak szczodrze opłacają .Moje mieszkanie idzie do sprzedania , a tym którzy pozostaną i będą narażeni na bezczelne chamstwo panoszących się, cwaniaka z przychówkiem chyba mi żal .Bo nie wiem dlaczego wszyscy schodzą im z drogi.
Re: Osiedle Bohaterów Września Spółdzielnia Mieszkaniowa Hutnik nowe mieszkania Kraków forum
To smutne, że z jakiś "kurdupel z synem" terroryzuje cały blok. Na każdego jest jakiś sposób. Trzeba ich olać. Nigdy nie wiadomo na jakich sąsiadów się trafi teraz i później. Dziś są fajni, jutro mogą sprzedać mieszkanie i następni mogą być upierdliwi. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja trzymam z sąsiadami bezpieczny dystans i jest mi z tym dobrze. Na takich małych trzeba się .. To są zakompleksieni, nieszczęśliwi ludzie, których żony/kobiety krótko trzymają i w taki upierdliwy sposób chcą sobie dołożyć centymetrów i męskości.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”