Obowiazek zakupu miejsc postojowych w Krakowskich inwestycjach - Skala Problemu

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Mar G

Re: Obowiazek zakupu miejsc postojowych w Krakowskich inwestycjach - Skala Problemu

Postautor: Mar G » 31 paź 2019, 13:28

m.bankier.pl/wiadomosc/Jak-kupujemy-mieszkania-Parking-wazniejszy-od-przedszkola-7764507.html

pozdro

Re: Obowiazek zakupu miejsc postojowych w Krakowskich inwestycjach - Skala Problemu

Postautor: pozdro » 31 paź 2019, 15:55

Tak bardzo są te miejsca rozchwytywane. Podobno taki niedobór był miejsc postojowych na Avii

Obrazek :D

pozdro

Postautor: pozdro » 31 paź 2019, 15:59

Mar G pisze:https://m.bankier.pl/wiadomosc/Jak-kupujemy-mieszkania-Parking-wazniejszy-od-przedszkola-7764507.html

Tylko, że to dotyczy rynku Warszawskiego oni tam faktycznie są pierdolnieci na punkcie samochodów. To, że tam nie idzie kupić mieszkania bez miejsca postojowego to już od dawna wiem bo z 5 lat temu z ciekawości pytałem o oferty. Nie mniej jesteśmy w Krakowie, mieście kompaktowym i zwartym (jeszcze jak nam aktywiści go nie rozwalą). Gdzie 4km od centrum są już pola rolne i spokojnie można przemieszczać się tramwajem czy rowerem. W Warszawie to krótkie odlgełości na mapie wydają sie poteżne w rzeczywistości, to samo zresztą jest np w Trójmieście. Tam nie da sie nigdzie dojść na piechotę, czy dojechać rowerem.

Krakus44

Postautor: Krakus44 » 31 paź 2019, 18:05

pozdro pisze:
Mar G pisze:https://m.bankier.pl/wiadomosc/Jak-kupujemy-mieszkania-Parking-wazniejszy-od-przedszkola-7764507.html

Tylko, że to dotyczy rynku Warszawskiego oni tam faktycznie są pierdolnieci na punkcie samochodów. To, że tam nie idzie kupić mieszkania bez miejsca postojowego to już od dawna wiem bo z 5 lat temu z ciekawości pytałem o oferty. Nie mniej jesteśmy w Krakowie, mieście kompaktowym i zwartym (jeszcze jak nam aktywiści go nie rozwalą). Gdzie 4km od centrum są już pola rolne i spokojnie można przemieszczać się tramwajem czy rowerem. W Warszawie to krótkie odlgełości na mapie wydają sie poteżne w rzeczywistości, to samo zresztą jest np w Trójmieście. Tam nie da sie nigdzie dojść na piechotę, czy dojechać rowerem.

To dla Ciebie bardzo aktualne bo przeprowadzasz sie do Warszawy...czy mnie pamiec myli.? Musisz zatem zrobic szybko prawo jazdy i juz zaczac odkladac na miejsce parkingowe...bo w przeciwnym razie Twoja dziewczyna znajdzie sobie zmotoryzowanego Warszawiaka... :D

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”