Forum przeznaczone dla przyszłych mieszkańców inwestycji Osiedle Piasta Park w Krakowie, którego budowniczym jest deweloper Wawel Service. Wybór mieszkania, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
Pierwsze okno jest. Ciekawe czemu już się pojawiło. Mam wrażenie ze maja spore opóźnienie. Gdzieś obiło mi się o uszy ze na przełomie listopada, grudnia miał być zamknięty stan surowy.
A ma ktoś jakieś nowe zdjęcia z budowy inwestycji Piasta Park przez Wawel Service i może wrzucić Bo zdaje się, że od tych ostatnich już minęło trochę czasu, a być może teraz wstawionych już okien jest znacznie więcej Potwierdzi ktoś albo zaprzeczy? I okna wstawia się dosyć szybko, tu nie musi iść po kolei wszystko, jak przy laniu betonu
Na przełomie listopada i grudnia miał być stan surowy otwarty (no bo co robiliby przez rok? ). Rozmawiałem ostatnio z deweloperem i to był początkowy harmonogram, a ostatnio nastąpiła zmiana. Między innymi właśnie już zaczęli wykończeniówkę na niższych piętrach (ściały działowe wspomniane okna itp). Przez to, że robią 2 etapy równocześnie czas oddania będzie zgodnie z planem (teoretycznie )
Ogólnie sprawa wygląda tak że nie dostaną kolejnej porcji kasy do kiedy nie skończą stanu surowego otwartego bo to jest kolejny etap.
Zdjęcia z 11.11.2016..... Jedno mieszkanie oszklone jak było tak jest do tej pory. Widzę że chłopaki walczą z ściankami działowymi nawet soboty i święta ....