Budowa Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)
Re: Budowa Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)
Trzeba być dobrej myśli 

Re: Budowa inwestycji Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)
Piąte pietro z prawej w ataku, z lewej już jest:)

Re: Budowa inwestycji Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)
Dzięki za zdjęcie! Widać już na nim pierwszy taras
Jak byłem ostatnio, o było jedno piętro mniej pierwszego etapu Piasta Parku, ale widać Wawel Service ma niezłe tempo 

Rewelacja! Oby tak dalej
muszę się sama w końcu tam wybrać!

Cześć,
Dziś odwiedziłem budowę no podzielę się spostrzeżeniami. Najważniejsze, że lewe skrzydło ma już 6 pietro, prawe 5:) Na pierwszym piętrze i podejrzewam że na parterze też wstawione są ścianki działowe i instalacja elektryczna:)

Dziś odwiedziłem budowę no podzielę się spostrzeżeniami. Najważniejsze, że lewe skrzydło ma już 6 pietro, prawe 5:) Na pierwszym piętrze i podejrzewam że na parterze też wstawione są ścianki działowe i instalacja elektryczna:)

Na przedostatnim zdjęciu widać że świeci się światło na 1piętrze i działają na ostro 

@RREvoque, a powiedz mi jak tam jest wieczorami / popołudniami, o takiej porze, jak robiłeś to zdjęcie? Dużo osób w parku czy raczej pusto i mało bezpiecznie? Widzę, że latarnie się świecą, a to już decydowany plus jednak jest 
I dzięki za zdjęcia z budowy Pista Parku, faktycznie wygląda na to, że robią tam już prąd
Też jak będę w tej okolicy następnym razem, to postaram się jakieś nowe zrobić i wrzucić na forum.

I dzięki za zdjęcia z budowy Pista Parku, faktycznie wygląda na to, że robią tam już prąd

-
Re: Piasta Park Kraków Wawel Service - opinie i forum ul. Piasta Kołodzieja
Witam,
Zdjęcia robione parę dni temu. Praca idzie równym tempem, piętro 6 kończą pozostają jeszcze 3 w górę.
Rozmawiałem z robotnikami i obiecująco to wszystko wygląda.
Wychowałem się na Piastów więc lokalizacja mi nie jest obca. Blok przy parku jak dla mnie super lokalizacja
Dzieci nie przechodząc przez drogę trafiają same do przedszkola czy też szkoły.
Korki niestety są, na szczęście ja je widzę tylko około godz.8 ...
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów
Tomek

Zdjęcia robione parę dni temu. Praca idzie równym tempem, piętro 6 kończą pozostają jeszcze 3 w górę.
Rozmawiałem z robotnikami i obiecująco to wszystko wygląda.
Wychowałem się na Piastów więc lokalizacja mi nie jest obca. Blok przy parku jak dla mnie super lokalizacja
Dzieci nie przechodząc przez drogę trafiają same do przedszkola czy też szkoły.
Korki niestety są, na szczęście ja je widzę tylko około godz.8 ...

Pozdrawiam przyszłych sąsiadów

Tomek

-
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”