Transformatorowa stacja kontenerowa na osiedlu - długofalowy wpływ na zdrowie, hałas, brzydota - Dąbska Street
Re: Transformatorowa stacja kontenerowa na osiedlu - długofalowy wpływ na zdrowie, hałas, brzydota - Dąbska Street
jeszcze jedna rzecz: brak ogrodzenia będzie de facto oznaczać, że większość mieszkańców naszego osiedla w drodze na tramwaj w kierunku Wieczystej będzie przechodzić przez koło bloku GL skracając drogę. Już teraz jest tam wydeptana ścieżka 

Re: Transformatorowa stacja kontenerowa na osiedlu - długofalowy wpływ na zdrowie, hałas, brzydota - Dąbska Street
z tego co widziałem, stacja trafo jest okładana panelami takimi samymi jak balkony, jak Wam się podoba? Moim zdaniem o niebo lepiej 

Jak zapewne widzieliście, ktoś oberwał kawałek obudowy, pewnie jakiś TIR/dostawczak... czy powinniśmy to zgłaszać deweloperowi czy już jako wspólnota się tym zajmować? Awaria łatwa do wymiany.. do momentu zakończenia budowy aż skończą im się takie płyty 
Kojarzycie może czy Dasta zamierza obudować całą stację czy zostawią tak jak jest teraz?

Kojarzycie może czy Dasta zamierza obudować całą stację czy zostawią tak jak jest teraz?
Jestem właścicielem mieszkania na parterze przy stracji trafo... i przepompowni... nie zostałem poinformowany o obu i jestem oburzony...
Zostałem poinformowany że mniej więcej w lokalizacji gdzie jest stacja trafo będzie śmietnik - obudowany / zamknięty, nie wiata...
Odnośnie ogrodzenia zostałem poinformowany przy kupnie że takowe będzie i ręce mi opadają po przeczytaniu wiadomości od dewelopera.
Grodzone osiedle zwiększa bezpieczeństwo i wartość mieszkań, więc mam nadzieje że nie tylko ja jestem za tym aby to ogrodzenie powstało!
Zostałem poinformowany że mniej więcej w lokalizacji gdzie jest stacja trafo będzie śmietnik - obudowany / zamknięty, nie wiata...
Odnośnie ogrodzenia zostałem poinformowany przy kupnie że takowe będzie i ręce mi opadają po przeczytaniu wiadomości od dewelopera.
Grodzone osiedle zwiększa bezpieczeństwo i wartość mieszkań, więc mam nadzieje że nie tylko ja jestem za tym aby to ogrodzenie powstało!
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”