Nowa inwestycja vis a vis Ronda Antoniego Matecznego w Krakowie - Dom przy Źródle
Nowa inwestycja vis a vis Ronda Antoniego Matecznego w Krakowie - Dom przy Źródle
Zapraszam nabywców lokali w przedmiotowej inwestycji do udziału w forum mieszkańców powstającej właśnie inwestycji.
Re: Nowa inwestycja vis a vis Ronda Antoniego Matecznego w Krakowie - Dom przy Źródle
elmagneto pisze:Zapraszam nabywców lokali w przedmiotowej inwestycji do udziału w forum mieszkańców powstającej właśnie inwestycji.
Rozumiem, że wybrałeś mieszkanie w inwestycji Dom przy Źródle w Krakowie, co zdecydowało o tym, że właśnie ta inwestycja, a nie inna, a przecież dużo buduje się w naszym mieście. Ciekawią mnie powodu wyboru tej lokalizacji

Re: Nowa inwestycja vis a vis Ronda Antoniego Matecznego w Krakowie - Dom przy Źródle
Mam mieszkanie po sąsiedzku i jak dla mnie akurat ta lokalizacja jest z wielu powodów jest optymalna
Też jesteś zainteresowany kupnem? To raczej trza zintensyfikować ruchy bo zasób wolnych mieszkań się kurczy.

Też jesteś zainteresowany kupnem? To raczej trza zintensyfikować ruchy bo zasób wolnych mieszkań się kurczy.
a jakie tam ceny za metr są? Bo na stronie chyba nie ma.
Na etapie przysłowiowej "dziury w ziemi" były na stronie obok planu lokalu, obecnie już tylko ogólna zajawka- od 8600 zł. Miejsce postojowe kosztuje 50000, ja kupując mieszkanie w ubiegłym roku w sierpniu płaciłem 9000 zł za metr za sensowne trzypokojowe od dziedzińca (z rabatem 2% z uwagi na jednoczesne negocjacje dwóch lokali).
Trzeba pytać- biuro jest obok inwestycji, Panie są bardzo kompetentne i uprzejme.
Trzeba pytać- biuro jest obok inwestycji, Panie są bardzo kompetentne i uprzejme.
Wróć do „Dom przy Źródle Kraków od Eiffage Immobilier - forum mieszkańców osiedla”