[Bud. D] Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera Budimex - os. Dobrego Kraków
-
[Bud. D] Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera Budimex - os. Dobrego Kraków
Powiedzieli że jeszcze "idą prace przygotowawcze", odbiory będą przeprowadzane w drugiej połowie marca, zgodnie z planem. Mniej więcej za tydzień zaczną dzwonić do ludzi i ustalać konkretne terminy.
Re: [Bud. D] Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera Budimex - os. Dobrego Kraków
Exception76 pisze:Powiedzieli że jeszcze "idą prace przygotowawcze", odbiory będą przeprowadzane w drugiej połowie marca, zgodnie z planem. Mniej więcej za tydzień zaczną dzwonić do ludzi i ustalać konkretne terminy.
Potwierdzone info bezpośrednio od budimexu czy przypuszczenia?

-
Re: [Bud. D] Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera Budimex - os. Dobrego Kraków
yarOo_krk pisze:Exception76 pisze:Powiedzieli że jeszcze "idą prace przygotowawcze", odbiory będą przeprowadzane w drugiej połowie marca, zgodnie z planem. Mniej więcej za tydzień zaczną dzwonić do ludzi i ustalać konkretne terminy.
Potwierdzone info bezpośrednio od budimexu czy przypuszczenia?
Powiedzieli to w rozmowie telefonicznej, wczoraj do nich dzwoniłem.
Jak tam sytuacja?
Ktoś coś?
Ktoś coś?
My mamy odbiór na 14.03 dziś dostałam telefon i maila

katiarott pisze:My mamy odbiór na 14.03 dziś dostałam telefon i maila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a czy można się dowiedzieć na którym piętrze masz mieszkanie (ciekawy jestem czy idą za kolejnością), dziękuje za odpowiedź

pan jan pisze:katiarott pisze:My mamy odbiór na 14.03 dziś dostałam telefon i maila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a czy można się dowiedzieć na którym piętrze masz mieszkanie (ciekawy jestem czy idą za kolejnością), dziękuje za odpowiedź
Na VII ale nie idą raczej chronologicznie bo to nie 1 klatka
Ja dostałem termin na 22.03.2019 r.
Hej, wielka prośba do odbierających a w zasadzie dwie 
- napiszcie proszę jaką faktycznie wysokość mają pomieszczenia, niestety nie udało mi wydobyć tej informacji od nikogo z I etapu
.
- czy faktycznie tynki są tak równe że nie trzeba na nich robić gładzi ??

- napiszcie proszę jaką faktycznie wysokość mają pomieszczenia, niestety nie udało mi wydobyć tej informacji od nikogo z I etapu

- czy faktycznie tynki są tak równe że nie trzeba na nich robić gładzi ??
Znacie może jakieś dobre firmy remontowe lub kogoś kto zajmuje się wykończeniem mieszkań ? - taki, żeby był bardzo dobry i śmiało możecie go polecić ?
Wróć do „[Bud. D] (etap II) Osiedle Dobrego Kraków – forum mieszkańców budynku”