[ETAP III] Zakup mieszkania / opinie o osiedlu i lokalizacji Piasta Park Kraków

Forum przeznaczone dla przyszłych mieszkańców inwestycji Osiedle Piasta Park w Krakowie, którego budowniczym jest deweloper Wawel Service. Wybór mieszkania, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
Nunum

[ETAP III] Zakup mieszkania / opinie o osiedlu i lokalizacji Piasta Park Kraków

Postautor: Nunum » 02 lut 2019, 17:25

Witam,

Ruszyła sprzedaz mieszkań w etapie III. Przymierzam się do zakupu jednej z nich dlatego zalozylam watek w ktorym mozemy dzilić sie opiniami, uwagami na temat wszystkiego co zwiazane z etapem III. Zapraszam do rozmowy.

Moje pytania
- Czy ktos wie kirdy ruszy sprzedaz miejsc postojowych naziemnych/jaka bedzi ich cena
- Czy ktos sie orientuje co moze powstać na dzialkach/polach przeleglych do bloku C2? W biurze twierdza ze wlasciciele nie chca ich sprzedac ( ale wiadomo ze wszystko pewnie kwestia ceny :D)

Pozdrawiam,

Lokatorka00

Re: [ETAP III] Zakup mieszkania / opinie o osiedlu i lokalizacji Piasta Park Kraków

Postautor: Lokatorka00 » 07 lut 2019, 16:30

Jeżeli chodzi o te długie pola za budową to o ile dobrze zrozumielismy z informacji, moga tam powstać kiedyś zabudowy ale niewyższe niz 5m :D

Nunum

Re: [ETAP III] Zakup mieszkania / opinie o osiedlu i lokalizacji Piasta Park Kraków

Postautor: Nunum » 07 lut 2019, 18:53

Jesli faktycznie do 5m to byloby ok, tam chyba nie ma planu zagospodarowania :)

Dawidos16

Postautor: Dawidos16 » 12 lut 2019, 17:14

Problem jest w tym ze powstanie tam 15 prawie 10 pietrowych blokow, natomiast po drugiej stronie w kolejnej inwestycji okolo 10 (towers). Wyobrazacie sobie przejazd ul. Piasta kolodzieja wtedy?

oskar

Postautor: oskar » 12 lut 2019, 20:26

Mają być duże inwestycje komunikacyjne blisko Piasta Park

Nunum

Postautor: Nunum » 17 lut 2019, 12:56

W obecnej chwili nie wyobrazam sobie tylu nowych blokow, bo jednak wyjazd przez Piasta Kolodzieja bylby calkowicie zakorkowany. Jednak jak napisal Oskar maja byc w okolicy duze inwestycje komunikacyjne.

Kolejne pytania, czy na rzutach mieszkan ktore dostaliscie macie zaznaczone kaloryfery, gniazdka, wlaczniki pradu?

amiskiew

Postautor: amiskiew » 18 lut 2019, 15:31

@Nunum - dostałem od dewelopera całą dokumentację zarówno CO, elektr, wod-kan, wentylacja
Na bazie tej dokumentacji mozna wprowadzać zmiany.

impreza

Postautor: impreza » 18 lut 2019, 15:48

@amiskiew Dostał Pan jakąś osobną dokumentację do wentylacji? Ja otrzymałem 4 rzuty - architektura, elektryka, wodkan i ogrzewanie.

amiskiew

Postautor: amiskiew » 18 lut 2019, 16:49

@impreza - dostałem to samo co Ty. Ale z nich wlasnie wynika którędy idą piony i wentylacja.

impreza

Postautor: impreza » 18 lut 2019, 17:05

Zgadza się, myślałem że jest jeszcze jakiś dodatkowy rzut którego nie miałem. Dzięki ;)

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”