[Bud. C] Działanie domofonu / otwieranie drzwi brelokiem lub kodem - Dąbska Street
[Bud. C] Działanie domofonu / otwieranie drzwi brelokiem lub kodem - Dąbska Street
Wie ktoś może jak działa domofon? Da się otworzyć drzwi jakimś breloczkiem zbliżeniowym lub np. kodem?
Re: [Bud. C] Działanie domofonu / otwieranie drzwi brelokiem lub kodem - Dąbska Street
Można otworzyć kodem.
Re: [Bud. C] Działanie domofonu / otwieranie drzwi brelokiem lub kodem - Dąbska Street
Pewnie każde mieszkanie ma indywidualny kod?
Zgadza się. Dodatkowo klucz z mieszkania otwiera też klatkę i pomieszczenie z komórkami lokatorskimi ale to chyba było już wspominane.
Super! Dziękuję za odpowiedzi! Udanego remontu i dobrej nocy
Szkoda, ze nie brelok zblizeniowy
Ciekawe jak bedzie z furtka do wejscia na osiedle, przeciez tam domofonu raczej nie zrobia.

Ciekawe jak bedzie z furtka do wejscia na osiedle, przeciez tam domofonu raczej nie zrobia.
Najlepiej jak jest to i to, ale ja uważam, że kod jest wygodniejszy bo można go wyslać smsem rodzinie/znajomym gdy się zbliżają i sobie sami otworzą 

-
rafiozo pisze:Najlepiej jak jest to i to, ale ja uważam, że kod jest wygodniejszy bo można go wyslać smsem rodzinie/znajomym gdy się zbliżają i sobie sami otworzą
Najpierw Państwo walczycie o ‚bezpieczne’, ogrodzone osiedle, żeby nikt z zewnątrz nie miał dostępu, a następnie chcecie podawać kody do domofonu osobom z zewnątrz? Kompletny brak konsekwencji....
discosucks pisze:rafiozo pisze:Najlepiej jak jest to i to, ale ja uważam, że kod jest wygodniejszy bo można go wyslać smsem rodzinie/znajomym gdy się zbliżają i sobie sami otworzą
Najpierw Państwo walczycie o ‚bezpieczne’, ogrodzone osiedle, żeby nikt z zewnątrz nie miał dostępu, a następnie chcecie podawać kody do domofonu osobom z zewnątrz? Kompletny brak konsekwencji....
Najlepiej kogoś zaczepić kto się nie wypowiadał na temat ogrodzenia. Ja nie walczę o ogrodzenie (nie mam zdania, nie wiem jak jest lepiej), a z indywidualnym kodem dostępu mogę zrobić co tylko zechcę.
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”