Terminy odbiorów mieszkań w inwestycji Prądnik Nowy w Krakowie
Re: Terminy odbiorów mieszkań w inwestycji Prądnik Nowy w Krakowie
Czy ktoś ma jakieś informacje w sprawie końcowych odbiorów? Ktoś już ma wyznaczony termin?
Puszka, 21 grudnia były rozsyłane wiadomości email z informacją dotyczącą odbiorów końcowych. W pierwszym tygodniu stycznia powinna się uprawomocnić decyzja o odebraniu budynku. Następnie zgodnie z umową ustalą termin odbioru do 15 stycznia który nastąpi nie wcześniej niż 7 dni od jego ustalenia. Więc trzeba czekać na informację
PS. Kilka pozycji niżej jest prawidłowy temat dotyczący odbiorów w Etapie II.

Witam,
Wg mojej wiedzy decyzji jeszcze nie ma, a dopiero od jej wydania jest 14 dni na uprawomocninie.
Podobno w pierwszej kolejności mają być wydawane mieszkania w których było najmniej uwag na odbiorze wstępnym.
Pozdrawiam DD
Wg mojej wiedzy decyzji jeszcze nie ma, a dopiero od jej wydania jest 14 dni na uprawomocninie.
Podobno w pierwszej kolejności mają być wydawane mieszkania w których było najmniej uwag na odbiorze wstępnym.
Pozdrawiam DD
mor3nko pisze:Puszka, 21 grudnia były rozsyłane wiadomości email z informacją dotyczącą odbiorów końcowych. W pierwszym tygodniu stycznia powinna się uprawomocnić decyzja o odebraniu budynku. Następnie zgodnie z umową ustalą termin odbioru do 15 stycznia który nastąpi nie wcześniej niż 7 dni od jego ustalenia. Więc trzeba czekać na informację![]()
Dostałam póki co tylko 1 maila z wymiarami mieszkania. O odbiorcach końcowych nawet wzmianki nie było stąd moje pytanie. Dowiem się u źródła ☺
Puszka pisze:mor3nko pisze:Puszka, 21 grudnia były rozsyłane wiadomości email z informacją dotyczącą odbiorów końcowych. W pierwszym tygodniu stycznia powinna się uprawomocnić decyzja o odebraniu budynku. Następnie zgodnie z umową ustalą termin odbioru do 15 stycznia który nastąpi nie wcześniej niż 7 dni od jego ustalenia. Więc trzeba czekać na informację![]()
Dostałam póki co tylko 1 maila z wymiarami mieszkania. O odbiorcach końcowych nawet wzmianki nie było stąd moje pytanie. Dowiem się u źródła ☺
Może przez przypadek Twój adres meilowy nie został dodany bo była to wiadomość z uniwersalnym załącznikiem wysłana grupowo. Treść dla wszystkich więc wrzucam poniżej. https://www.scribd.com/document/396689267/s-Re-1002018122112140
Bardzo dziękuję za przesłanie tego dokumentu. Będę tam jutro dzwonić bo widocznie pominęli mojego maila.
Cześć,
Czy ktoś z forumowiczów ma jakaś informację o odbiorach?? Tzn cos więcej niz mail, że do 15.01 mają się odezwać.
Przyznaje, że się już niecierpliwie:)
Czy ktoś z forumowiczów ma jakaś informację o odbiorach?? Tzn cos więcej niz mail, że do 15.01 mają się odezwać.
Przyznaje, że się już niecierpliwie:)
Też się niecierpliwie
nie wiem dlaczego tak zostawiają wszystko na ostatnią chwilę... Miałem nadzieję że w tym tygodniu poznamy terminy. Dodatkowo mieliśmy otrzymać inwentaryzację pozostałych powierzchni typu box lokatorski czy miejsce parkingowe i w tej kwestii też cisza.

Witam,
Odbiory zaczynają się od 22.01.2019. zasłyszane "z boku" w pieszej kolejności "gotowe" mieszkania z najmniejszą ilością uwag przy odbiorach wstępnych.
Do zobaczenia za tydzień na Nowym Prądniku
Pozdrawiam DD
Odbiory zaczynają się od 22.01.2019. zasłyszane "z boku" w pieszej kolejności "gotowe" mieszkania z najmniejszą ilością uwag przy odbiorach wstępnych.
Do zobaczenia za tydzień na Nowym Prądniku

Pozdrawiam DD
Wiadomości z odbiorami chyba rozesłane (oczywiście na ostatnią chwilę). Niestety mój termin odbioru wyznaczono za prawie 3 tygodnie...
Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”