Hej,
Czy ktoś wie może z jakiego powodu klamki w drzwiach do hali garażowej zostały wymienione na gałki?
Teraz wyjść z klatki - wejść do hali garażowej można tylko używając klucza, za to wejść do klatek można bez problemu ...
Z góry dzięki,
Pozdrawiam
Drzwi do hali garażowej gałki zamiast klamek - Wielicka Garden
Re: Drzwi do hali garażowej gałki zamiast klamek - Wielicka Garden
Czy ktoś się orientuje kiedy drzwi do klatek,brama garażowa oraz drzwi z klatki do garażu będą zamykane? Domyślam się, że pracownicy muszą mieć łatwy dostęp, ale chyba wieczorem powinny być zamykane.
NCC: "gałkoklamki stosuje się na osiedlach by złodziej nie mógł wejść do garażu, gdzie są komórki i samochody"
U nas komórki chronią w szczególności - chyba przy złych drzwiach je zamontowano.
Nie wiem czy to nie bez sensu, skoro ktoś już jest na klatce ... to i tak ma spory dostęp do wszystkiego innego.
Dla mnie te gałkoklamki w obecnej formie to nieporozumienie utrudniające tylko życie.
U nas komórki chronią w szczególności - chyba przy złych drzwiach je zamontowano.
Nie wiem czy to nie bez sensu, skoro ktoś już jest na klatce ... to i tak ma spory dostęp do wszystkiego innego.
Dla mnie te gałkoklamki w obecnej formie to nieporozumienie utrudniające tylko życie.
Witam,
dopiero odebrałam mieszkanie w budynku 57E. Czy pilot otwierający bramę główną nie powinien też otwierać drzwi garażowych?
Zastanawiam się czy nie mam pełnego kompletu kluczy czy coś jest nie tak z drzwiami bo o tym też słyszałam.
Dzięki i dzień dobry nowi sąsiedzi:)
dopiero odebrałam mieszkanie w budynku 57E. Czy pilot otwierający bramę główną nie powinien też otwierać drzwi garażowych?
Zastanawiam się czy nie mam pełnego kompletu kluczy czy coś jest nie tak z drzwiami bo o tym też słyszałam.
Dzięki i dzień dobry nowi sąsiedzi:)
[quote="AgaInes":.]Witam,
Dzięki i dzień dobry nowi sąsiedzi:)[/quote:.]
Dzień dobry, witam serdecznie,
Duży przycisk brama wjazdowa od ludowej, drugi duży od jerozolimskiej,
Górny mały szlaban, dolny mały zjazd na dół czyli garaż podziemny - przynajmniej na WGI tak jest
Macie piloty z 4 przyciskami (dwa małe, dwa duże, opisane literkami)?
Pozdrawiam.
Dzięki i dzień dobry nowi sąsiedzi:)[/quote:.]
Dzień dobry, witam serdecznie,
Duży przycisk brama wjazdowa od ludowej, drugi duży od jerozolimskiej,
Górny mały szlaban, dolny mały zjazd na dół czyli garaż podziemny - przynajmniej na WGI tak jest

Macie piloty z 4 przyciskami (dwa małe, dwa duże, opisane literkami)?
Pozdrawiam.
Jeśli masz wykupione miejsce w garażu to pilot powinien działać. Literka D na pilocie.
Jeśli masz tylko miejsce zewnętrzne to brama garażu się nie otworzy.
Jeśli masz tylko miejsce zewnętrzne to brama garażu się nie otworzy.
Dzięki za odpowedzi. Najwyraźniej brama wjazdowa do budynku E jest zepsuta bo teraz cały czas jest otwarta..
Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”