Wysokość czynszu i opłat za mieszkanie na osiedlu - Nowa 5 Dzielnica w Krakowie
Wysokość czynszu i opłat za mieszkanie na osiedlu - Nowa 5 Dzielnica w Krakowie
Cześć, ma ktoś już może informację o tym, ile będą wynosić opłaty za mieszkanie? Pewnie woda ciepła i zimna oraz ogrzewanie, to będzie standard, ale ciekawi mnie, jaka będzie opłata administracyjna, za monitoring, sprzątanie, utrzymanie zieleni, ochronę itp. 

-
Re: Wysokość czynszu i opłat za mieszkanie na osiedlu - Nowa 5 Dzielnica w Krakowie
Też się zastanawiałem ile trzeba będzie co miesiąc płacić. Mieszkanie 45 m2. Zadzwoniłem do biura i otrzymałem taką informację : 3,20 -3,30 zł za m2. Jest to opłata eksploatacyjna czyli zarządca, winda, utrzymanie części wspólnych budynku. Do tego dochodzą zaliczki na media, centralne ogrzewanie, ciepła i zimna woda, wywóz śmieci. Czyli tak plus, minus 400 zł .
-
Re: Wysokość czynszu i opłat za mieszkanie na osiedlu - Nowa 5 Dzielnica w Krakowie
Mnie mówili w biurze przy podpisywaniu umowy rrzerwacyjnej że to ok. 2,5 za metr...
Witam,
wczoraj odwiedziłem biuro sprzedaży i poinformowano mnie o kwocie 3,6zł m/2 plus utrzymanie części wspólnych oraz media wg. zużycia. Czy ktoś kto zakupił mieszkanie w I etapie inwestycji jest w stanie te informacje zweryfikować?
wczoraj odwiedziłem biuro sprzedaży i poinformowano mnie o kwocie 3,6zł m/2 plus utrzymanie części wspólnych oraz media wg. zużycia. Czy ktoś kto zakupił mieszkanie w I etapie inwestycji jest w stanie te informacje zweryfikować?
-
a jaka będzie opłata za miejsce postojowe?
-
Miejsce parkingowe --> 100 zł
-
marcinkowalski pisze:Miejsce parkingowe --> 100 zł
To już potwierdzona inf? Bardzo proszę o pilną odpowiedź bo mnie chyba coś trafi -mówili że "w granicach 60 zl"

Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”