Budowa III etapu osiedla Banacha Kraków - deweloper Activ - zdjęcia / opinie
Re: Budowa III etapu osiedla Banacha Kraków - deweloper Activ - zdjęcia / opinie
na klatce 2 nie było na żadnym piętrze, tak jak na foto
Re: Budowa III etapu osiedla Banacha Kraków - deweloper Activ - zdjęcia / opinie
Witam
z wylewkami dzialaja dosc dobrze, zarowno w mieszkaniach w 2 klatce jak i na samej klatce 2 i korytarzach. 3 i 1 piętro bylo wylane, na 2 pietrze widzialem ulozony styropian i folie. sciany na korytarzu w 2 klatce byly tez otynkowane. nie mam pojecia jak w 1 klatce bo nie bylem.
tynkowanie budynku 1 klatka z przodu zrobiona na gotowo, druga klatka koncza przód zostalo wykonczenie kolorem. z tylu ani z boku od bloku 2 nie rozstawili jeszcze rusztowan.
pozdrawiam
Tomasz
z wylewkami dzialaja dosc dobrze, zarowno w mieszkaniach w 2 klatce jak i na samej klatce 2 i korytarzach. 3 i 1 piętro bylo wylane, na 2 pietrze widzialem ulozony styropian i folie. sciany na korytarzu w 2 klatce byly tez otynkowane. nie mam pojecia jak w 1 klatce bo nie bylem.
tynkowanie budynku 1 klatka z przodu zrobiona na gotowo, druga klatka koncza przód zostalo wykonczenie kolorem. z tylu ani z boku od bloku 2 nie rozstawili jeszcze rusztowan.
pozdrawiam
Tomasz
Czy ma ktoś możliwość wrzucenia aktualnych zdjęć 3 etapu jak i całego osiedla.? Ew. Opisać jaki jest stan prac i kiedy całe osiedle będzie skończone.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Nie mam aktualnych zdjęć , ale ostatnio kontaktowalismy się w sprawie instalacji grzejników. Podobno w lutym mają być dopiero montowane drzwi wewnętrzne i grzejniki..
Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”