[Etap. I] Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera w inwestycji Nowa 5 Dzielnica
[Etap. I] Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera w inwestycji Nowa 5 Dzielnica
Czy ktoś już ma wyznaczony termin odbioru?
Re: [Etap. I] Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera w inwestycji Nowa 5 Dzielnica
Z tego co się dowiedziałem w biurze, terminy odbiorów zostaną wysłane w połowie września, a same odbiory będą od października.
-
Re: [Etap. I] Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera w inwestycji Nowa 5 Dzielnica
No to czekamy. Budynek A2, nie pobrali jeszcze ostatniej raty ... Cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2018, 11:18 przez marcinkowalski, łącznie zmieniany 1 raz.
Podbijam pytanko- ja coś słyszałem po 1.11 
ktoś coś?

ktoś coś?
-
Ostatnie info jakie dostałem w biurze sprzedaży było, że odbiory będą po 1.10.
-
Jak próbowałem się ostatnio czegoś dowiedzieć to usłyszałem, że w sumie zgodnie z umową to oni mogą mi dać informację o odbiorze 7 dni wcześniej więc w czym problem...
Zatrudnianie tak niekompetentnych ludzi jest niepoważne. Jak chcą sprzedać mieszkanie to oczywiście wszyscy pomocni, potem nagle dostanie jakiejkolwiek informacji graniczy z cudem.
Zatrudnianie tak niekompetentnych ludzi jest niepoważne. Jak chcą sprzedać mieszkanie to oczywiście wszyscy pomocni, potem nagle dostanie jakiejkolwiek informacji graniczy z cudem.
Zawsze lepiej dogadać się o odbiorze mailowo lub telefonicznie, oszczędzasz czas i nie musisz latać na pocztę
a z oficjalnym terminem to wiesz jak jest, jak Ci nie będzie pasować termin nr 1 to termin nr 2 dostaniesz dopiero po 60 dniach

a z oficjalnym terminem to wiesz jak jest, jak Ci nie będzie pasować termin nr 1 to termin nr 2 dostaniesz dopiero po 60 dniach
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2018, 15:57 przez krakus12, łącznie zmieniany 3 razy.
a kiedy podpisywałeś umowę? zakupu? pytam bo chce mniej więcej policzyć kiedy ja będę miał odbiór?
pozdrawiam
pozdrawiam
kapi01 pisze:a kiedy podpisywałeś umowę? zakupu? pytam bo chce mniej więcej policzyć kiedy ja będę miał odbiór?
pozdrawiam
w drugiej połowie października
Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”