muka pisze:"Strefa fitness", boki zrywać
Nie wiem jak Ty, ale wolałbym żeby nie było tego czegoś, wolałbym kilka dodatkowych drzew. Ze strefą fitness ma to mało wspólnego i ten pomarańcz mnie dobija
muka pisze:"Strefa fitness", boki zrywać
Patryk83 pisze:muka pisze:"Strefa fitness", boki zrywać
Nie wiem jak Ty, ale wolałbym żeby nie było tego czegoś, wolałbym kilka dodatkowych drzew. Ze strefą fitness ma to mało wspólnego i ten pomarańcz mnie dobija
magdalenam pisze:tez tak myślę... licze na to, ze jak już wybierzemy zarządce to uda się cos z tym zrobić
Biedronka pisze:Ale wiecie, ze polozenie smietnikow bylo znane i scisle okreslone (tzn. bez mozliwosci ich przeniesienia - specjalnie o to dopytywalam przy kupnie mieszkania) juz przy podpisywaniu umowy deweloperskiej? Paragrafowaliscie plan osiedla, to o co te pretensje? Trzeba bylo wybrac mieszkanie oddalone od wiat lub inne osiedle.
Trzeba bylo wybrac mieszkanie oddalone od wiat lub inne osiedle.
grazynka pisze:Trzeba bylo wybrac mieszkanie oddalone od wiat lub inne osiedle.
Przepraszam, ale jak widzę, że ktoś rzuca argumentem typu "mogłeś nie kupować"/"mogłeś wybrać inne osiedle/mieszkanie/życie" to aż mnie roznosi.
Przeszkadza Ci śmietnik? "Trzeba było wybrać inne mieszkanie"
Sąsiad Cię denerwuje? "Trzeba było wybrać inne mieszkanie"
Pogoda jest brzydka? "Trzeba było wybrać inne mieszkanie"
Żona odmawia Ci seksu? "Trzeba było wybrać inne mieszkanie"
Błagam.
grazynka pisze:Ktoś chciał mieszkanie od północy, akurat wypadło przy śmietniku - to co mógł zrobić.
Wróć do „Vista Kraków od Lokum - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości