[Bud. B] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Lokum - os. Vista Kraków
Re: [Bud. B] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Lokum - os. Vista Kraków
Dajcie znać czy od razu dostaje się klucze i pilot do bramy po spisaniu protokołu i odbiorze, ponieważ zastanawiam się czy w tym samym dniu po południu można już "działać" z ekipą remontową lub robić pomiary 

Re: [Bud. B] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Lokum - os. Vista Kraków
Ja w lokalizacji 'Siesta' dostałem kluczę od razu po podpisaniu protokołu, tak więc u was pewnie będzie tak samo.
Jednakże prawdopodobnie na prace remontowe będziesz musiał poczekać do podłączenia prądu. A w Tauronie czeka się na to od tygodnia do dwóch.
Jednakże prawdopodobnie na prace remontowe będziesz musiał poczekać do podłączenia prądu. A w Tauronie czeka się na to od tygodnia do dwóch.
Xaron pisze:Ja w lokalizacji 'Siesta' dostałem kluczę od razu po podpisaniu protokołu, tak więc u was pewnie będzie tak samo.
Super! Z prądem to słyszałem, że trzeba sobie poczekać.
Ktoś się orientuje czy windy będą działać od pierwszego dnia odbioru?
józiek pisze:Ktoś się orientuje czy windy będą działać od pierwszego dnia odbioru?
Jak byliśmy na wizycie 06.09 to w klatce B7 juz działała

Wróć do „Vista Kraków od Lokum - forum mieszkańców osiedla”