[Bud. B] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Lokum - os. Vista Kraków
[Bud. B] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Lokum - os. Vista Kraków
Początkiem września odbiory zaczynają się na osiedlu Siesta u nas po 17.09 i wciąż podtrzymują ten termin
Re: [Bud. B] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Lokum - os. Vista Kraków
Dostałem info, że moje mieszkanie będzie do odbioru po 25.09 maksymalnie 1.10.
Re: [Bud. B] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Lokum - os. Vista Kraków
O, a pytałeś o to, który jesteś w kolejce czy bardziej ogólnie o terminy i Ci dali taką informację (w skrócie: jakie zadałeś pytanieanczej pisze:Dostałem info, że moje mieszkanie będzie do odbioru po 25.09 maksymalnie 1.10.

"Kiedy mogę się spodziewać otrzymania kluczy do mojego mieszkania"
Ok, dziękianczej pisze:"Kiedy mogę się spodziewać otrzymania kluczy do mojego mieszkania"
anczej pisze:"Kiedy mogę się spodziewać otrzymania kluczy do mojego mieszkania"
Do kogo pisałeś, bo dostałam właśnie typowe kopiuj-wklej "nie wiem, nie powiem", podobne jak tutaj inni pisali...

Podobnie u mnie pisałam do p. Rybak, zostałam przekierowana do p. Turek, która z kolei przekazała mi jedynie info o terminie rozpoczęcia odbiorów tj. 17 września. W przypadku hormonogramu wciąż nic nie wiadomo itp... Pozostaje chyba tylko czekać na mail z zaproszeniem. Zgodnie z umową 7 dni wcześniej, czyli w najlepszym wypadku jakoś w przyszłym tyg.
Ja dzwoniłem do biura dewelopera. I dostałem takie info od P. Rybarczyk.
Dostał ktoś już z Was zaproszenie/powiadomienie o odbiorach ? 
Teoretycznie jeśli by się miały zacząć 17 września to pierwsi mieszkańcy powinni dostać dziś powiadomienia.

Teoretycznie jeśli by się miały zacząć 17 września to pierwsi mieszkańcy powinni dostać dziś powiadomienia.
Rozmawialam z pania M. Turek i dzis maja rozsylac zaproszenia na 17.09 

Wróć do „Vista Kraków od Lokum - forum mieszkańców osiedla”