Założenie dźwiękoszczelnych szyb w mieszkaniu i ich skuteczność - Apartamenty Bajeczna
Założenie dźwiękoszczelnych szyb w mieszkaniu i ich skuteczność - Apartamenty Bajeczna
Czy ktoś zakładał dźwiękoszczelne szyby? 

Re: Założenie dźwiękoszczelnych szyb w mieszkaniu i ich skuteczność - Apartamenty Bajeczna
Nie zakładałem osobiscie ale ponoc takowe sa w moim mieszkaniu..
Re: Założenie dźwiękoszczelnych szyb w mieszkaniu i ich skuteczność - Apartamenty Bajeczna
Angrrr pisze:Nie zakładałem osobiscie ale ponoc takowe sa w moim mieszkaniu..
i nic nie słychać? Chcemy takie typowo dźwiękoszczelne montować w sypialni

Malo precyzyjne pytanie
mamy je od strony Wisły i...jest spoko ale wiesz...nie mam porównania jakby bylo z normalnymi 

@Angrrr a skąd te szyby się wzięły w Twoich oknach? Prospekt informacyjny nie uszczegóławia tematu samych szyb, więc pytanie czy je zamówiłaś na jakimś etapie zakupu mieszkania czy też na własną rękę już po odbiorze?
Byly zamowione przez osobę, ktora miala rezerwacje na mieszkanie i z którego "w ostatniej chwili" zrezygnowala
fart 

Szybu szybami, jeszcze problem z nawiewnikami przez to najwiecej halasu wpada. Co innego biurowiec z klimatyzacja, a mieszkanie z nawiewnikiem.
Witam
Mam mieszkanie w bloku 20 od ul. Ofiar Dąbia. Jest potworny hałas. czy ktoś ma też taki problem. Zamontowane mamy zwykłe nawietrzaki a uważam iz ATAL powinien zamontować nawietrzaki o podwyższonych walorach dźwiękoszczelności np. 42dB. Czy ktos omawiał ten problem z ATALEM ? i z jakimi efektami. Mnie na razie nic sie nie udało. ATAL milczy.
Mam mieszkanie w bloku 20 od ul. Ofiar Dąbia. Jest potworny hałas. czy ktoś ma też taki problem. Zamontowane mamy zwykłe nawietrzaki a uważam iz ATAL powinien zamontować nawietrzaki o podwyższonych walorach dźwiękoszczelności np. 42dB. Czy ktos omawiał ten problem z ATALEM ? i z jakimi efektami. Mnie na razie nic sie nie udało. ATAL milczy.
Fakt, te napowietrzniki są słabe... chcialem takie zamontować w poprzednim mieszkaniu i stanowczo mi to odradzono.
Jeśli Atal milczy, uderzaj do administracji lub kup jeden lepszy napowitrznik i sprawdź czy chociaż od wewnątrz zmiescisz go na to samo miejsce.
Jeśli Atal milczy, uderzaj do administracji lub kup jeden lepszy napowitrznik i sprawdź czy chociaż od wewnątrz zmiescisz go na to samo miejsce.
dziękuje za inf.
A jak sprawa podpisania umowy końcowej u notariusza ???
Umowa bez zarzutu ??
Chyba nie - tylko czy można wynegocjować zmiany w umowie ??
A jak sprawa podpisania umowy końcowej u notariusza ???
Umowa bez zarzutu ??
Chyba nie - tylko czy można wynegocjować zmiany w umowie ??
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”