Trójfazowe gniazdko do podłaczenia płyty indukcyjnej w mieszkaniu - os. Banacha

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Banacha za którą odpowiada deweloper Activ Investment. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
michal_pl

Trójfazowe gniazdko do podłaczenia płyty indukcyjnej w mieszkaniu - os. Banacha

Postautor: michal_pl » 26 lip 2018, 15:52

Byłem dzisiaj obejrzeć mieszkanie po zakończeniu budowy i muszę przyznać, że całkiem ładnie wygląda blok od środka, z zewnątrz zresztą też.

Co mnie zastanowiło to ... kuchnia i gniazdka elektryczne. Jakoś nie mogę się doszukać wspomnianego w prospekcie i załączniku do umowy, trójfazowego gniazda do podłączenia kuchenki elektrycznej... poza tym, nikt nie przewidział tego, że kuchenka jak, to już będzie podłączona pod blatem a nie nad nim...więc zanosi się na jakąś przeróbkę... tylko gdzie to 3-fazowe gniazdo?

b0recki

Re: Trójfazowe gniazdko do podłaczenia płyty indukcyjnej w mieszkaniu - os. Banacha

Postautor: b0recki » 26 lip 2018, 15:55

michal_pl pisze:Byłem dzisiaj obejrzeć mieszkanie po zakończeniu budowy i muszę przyznać, że całkiem ładnie wygląda blok od środka, z zewnątrz zresztą też.

Co mnie zastanowiło to ... kuchnia i gniazdka elektryczne. Jakoś nie mogę się doszukać wspomnianego w prospekcie i załączniku do umowy, trójfazowego gniazda do podłączenia kuchenki elektrycznej... poza tym, nikt nie przewidział tego, że kuchenka jak, to już będzie podłączona pod blatem a nie nad nim...więc zanosi się na jakąś przeróbkę... tylko gdzie to 3-fazowe gniazdo?

Gniazdko trojfazowe to puszka elektryczna a nie typowe gniazdko do wtyczki, moze dlatego przegapiles.

Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”