1) Jeżeli pod wynajem to musisz się zastanowić pod jakiego docelowego klienta... czy studenci czy np pracownik korporacyjny, zwykłe pary, turyści itd.
Jest kilka osiedli dobrze skomunikowanych jak np. Żabiniec - 3 przystanki do centrum, ale cena jest też inna. Za mniej niż 7k m^2 nie kupisz.
2) Nie mogę się zgodzić, że NH jest zła, bez zieleni itd. W Hucie jest właśnie dużo przestrzeni... Wymieniony przez Ciebie Ruczaj to jest dopiero betonowa dżungla. Nie ma idealnego miejsca do życia XD To raczej sztuka kompromisu i doboru miejsca pod własne potrzeby.
Jeżeli ma to być zwykły tani wynajem to musisz postawić na pierwszym miejscu na komunikacje - dostępność tramwajów/ autobusów, następnie cene i tymi kryteriami szukać.
Piasta Park III - co sądzicie? Opinie o inwestycji i jej lokalizacji
-
Re: Piasta Park III - co sądzicie? Opinie o inwestycji i jej lokalizacji
rmcc pisze:kot_feliks pisze:Byłem w wielu miejscach w pobliżu autostrady i jeśli to była nowa inwestycja, z ekranami itd., to... w większości tej autostrady w ogóle nie zauważałem. Ba, znajomy mieszka jakieś ~100 m. od A4 i... cisza, zero odgłosów od drogi.
Ale to chyba w środku przy zamkniętych oknachNa zewnątrz lub przy otwartych słychać A4 na poziomie gruntu w promieniu przynajmniej kilkuset metrów a czasem i dalej, w nocy oczywiście z dużo większej odległości - mieszkałem kilka lat w okolicy A4
I nie mam raczej wyraźnie lepszego lub gorszego słuchu niż przeciętna.
Jest coś takiego, jak ekrany akustyczne

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”