p3rn pisze:Również mieszkanie odeberane![]()
Największe usterki to ryski na szybie (dwie małe płytkie - do wypolerowania) i pęknięty tynk na 15cm w łazience..
Reszta usterek śmieszna...
Nawiązując do wcześniejszych postów.. nie wiem czy to takie napędzanie na inspektorów budowlanych? (aczkolwiek dobrze ich mieć, sam miałem - polecam) ale conajmniej jest to podejrzane. A jak ktoś nowy pisze, że się zarejestrował po to bo jest tak bardzo źle? - jego wiarygodność jest żadna (w sumie tak jak moja - z tą różnicą że ja zarejestrowałem się by przyszło-odbierającym poleprzyć nieco humor)
Wierzę też, że są mieszkania, które niestety pewnie wymagają poprawek - zdarza się..
Pechowcom współczuję..
Za odbierających trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam
A ja zarejestrowałem się żeby ludzi uprzedzić że może nie być pięknie i różowo. I nie interesuje mnie to czy ktoś pójdzie z inspektorem - bo żadnego konkretnego nie policiłem, z dwumetrową łatą czy tylko z dobrym humorem że wreszcie odbiera mieszkanie. Wiem że moje mieszkanie odbiega daleko standardem od tego które odbierałem kilka lat temu od innego dewelopera. I tyle. A wiarygodność mam taką samą jak każdy tu z obecnych. Równie dobrze możemy zarzucać tu co poniektórym że pracują dla BX i robią dobry PR jak to ma miejsce w wielu firmach na różnych forach:-)
Na koniec prośba do osób które odebrały. Potrzebuję wymiar szerokości ościeży drzwiowych.Pokoje i łazienka. Niestety nie zmierzyłem. Czy ktoś może podać? Będę wdzięczny za pomoc. Niestety moja prośba przerosła dewelopera a przedstawiciel inwestora hmmm ma focha po nieudanym odbiorze