Widać, że rośnie już pierwsze piętro nowego bloku, na wcześniejszych etapach prace szły bardzo sprawnie, więc pewnie tak będzie i tutaj.
ogono pisze:Witam wszystkich mieszkańców,
Jestem zainteresowany zakupem mieszkania z etapu I - budynek 3 i w związku z tym mam do Państwa parę pytań:
Czy mógłby ktoś napisać coś na temat budynków znajdujących się w pobliżu osiedla (poniżej zamieszczam screen z google maps)
Byłem na osiedlu i zauważyłem, że instalacja na budynku nr 2 jest dość głośna. Czy Państwu to nie przeszkadza, oraz czy ktoś może orientuje się co to za firma? Czy natężenie z wentylatorów jest ciągle takie same ( odwiedziłem budowę w sobotę w godzinach popołudniowych). Czy na miejscu budynku nr 1 ma powstać w przyszłości kolejny blok? Co z placem nr 3? Czy to plac dewelopera czy firmy oznaczonej nr 4?
Dziękuje za wszelką pomoc!
ogono pisze:Dziękuje bardzo za odpowiedź:)
Mam jeszcze jedno pytanie do mieszkańców bloku pierwszego. Orientowałem się ostatnio jak wygląda sprzedaż mieszkań w bloku 3 i wynika z tego, że na tą chwilę jest bardzo dużo wolnych mieszkań. Trochę mnie to zastanawia, bo nie zostało dużo czasu do zakończenia budowy i stąd miałbym pytanie do osób, które już mieszkają na osiedlu - czy jest może coś co wpływa negatywnie na komfort mieszkania na tym osiedlu. Chodzi mi o coś o czym nie informuje developer lub ciężko to zauważyć przy okazji parunastu minut poświęconych na oglądanie okolicy.
Pozdrawiam:)
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości