Dobry wieczór,
Chciałem dać znać, że w trakcie montażu telewizji dowiedziałem się, że monitoring jest niepodpięty i nie działa. Jak zapytałem o to stróża to stwierdził, ż wszystko jest tak jak ma być.
Z kolei, żadna jednostka zewnętrzna monitoringu nawet na zewnątrz nie działa- tak twierdzą panowie z Netii (oni chyba jednak na montażu się znają).
Czyli płacimy za coś co nie działa.
Jutro będę jeszcze dzwonił do administracji, bo przed długi weekend nie mogłem się dodzwonić.
pozdrawiam.
Monitoring, który nie działa / niepodpięty monitoring na osiedlu - Piasta Towers
Re: Monitoring, który nie działa / niepodpięty monitoring na osiedlu - Piasta Towers
To daj znać bo jeśli to jest prawda łącząc to jeszcze z opłatami za fundusz remontowy to wygląda na to że developer (czytaj zarządca) che się mega na nas kredytować. Nie wspomnę o opłatach za śmieci że są liczone od metrażu a nie od osób zamieszkujących.
Re: Monitoring, który nie działa / niepodpięty monitoring na osiedlu - Piasta Towers
To trzeba rozwiązać tą sprawę bo trochę nie uczciwe jest to że płacimy chore kwoty za monitoring, którego nie ma.
Rewelacyjnie, nie ma jak brać pieniądze (i to niemałe) za coś, co nie działa... 

Jak nie działa jak działa, Pan ochroniarz spaceruje z latarką w około bloku, chwała mu za to
A tak na poważnie wczoraj w nocy widziałem, że kamerki świecą na czerwono więc chyba monitorują, chyba że to atrapa... Administracja niech się tłumaczy.

A tak na poważnie wczoraj w nocy widziałem, że kamerki świecą na czerwono więc chyba monitorują, chyba że to atrapa... Administracja niech się tłumaczy.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”