Brzydki zapach wody z kranu / jaka przyczyna - osiedle Ozon Kraków
Brzydki zapach wody z kranu / jaka przyczyna - osiedle Ozon Kraków
Czy u was tez występuje ten problem?? Pomijajac fakt ze woda jest okropnie twarda to jeszcze strasznie smierdzi i nie wiem czy to wina jakiejś instalacji u nas w mieszkaniu czy problem ogółu?
Re: Brzydki zapach wody z kranu / jaka przyczyna - osiedle Ozon Kraków
U mnie tez śmierdzi woda. Teraz już się przyzwyczaiłam i już tak nie czuję jak na początku. Myślałam, że to ja coś sobie ubzdurałam, ale kazdy kto jest w mieszkaniu i odkręca wodę mówi, że śmierdzi 

a czy uważacie ze ciśnienie nie jest za niskie ???
Tak czasem bywa na początku, po oddaniu instalacji, chyba musi się wypłukać
Powinno być lepiej za kilka tygodni. Pomijając to, że woda w Krakowie jest "taka sobie" i czasem od niej czuć.

Śmierdzi straszliwie!!! Powtarzam to codziennie przy odkrecaniu wody. Drobne mycie rąk czy mycie kubka okej ale prysznic robi się naprawdę mało przyjemny... kąpieli nawet nie próbuje

ms32 pisze:a czy uważacie ze ciśnienie nie jest za niskie ???
U mnie w mieszkaniu ciśnienie wydaje się być w porządku, nie zauważyłam żeby było za niskie.
ragar pisze:Tak czasem bywa na początku, po oddaniu instalacji, chyba musi się wypłukaćPowinno być lepiej za kilka tygodni. Pomijając to, że woda w Krakowie jest "taka sobie" i czasem od niej czuć.
Mieszkam w Krakowie od ponad 25 lat i tylko tutaj spotkalam tak smierdzaca wodę. A Kraków z tego co kojarzę ma jedna z lepszych wód w Polsce i ogolnie w świecie.
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”