Cześć,
Czy ktoś posiada drewniana podłogę wykonana z deski trójwarstwowej przez atala ? Mam bardzo duże zastrzeżenia do jakości oraz wykonania . Czy ktoś ma podobne problemy ?
Dawid
Wykończanie VIP Atal - jakość podłogi położonej przez Atal - Wielicka Garden
Re: Wykończanie VIP Atal - jakość podłogi położonej przez Atal - Wielicka Garden
A możesz dokładniej napisać, jakie masz zastrzeżenia do podłóg ułożonych przez Atal i sposobu ich ułożenia?
Re: Wykończanie VIP Atal - jakość podłogi położonej przez Atal - Wielicka Garden
Ja mam na inwestycji Bajeczna i jestem bardzo zadowolona.
Co poszło nie tak?

Co poszło nie tak?
Podłoga się zapada przy wejściu na ogródek oraz do łazienki , wystarczy lekko przycisnąć noga . Nierówno położone są deski jakby w wielu miejscach były kładzione na lekkim podwyższeniu a w jednym miejscy wygląda jakby nawet na kamyku leżała.. Nierówność są duże co powoduje "łuszczenie" się na krańcach.
Mam też zastrzeżenie co do twardość , upuszczenie każdej rzeczy zostawia bardzo widoczne wgłębienia.
Złożyłem reklamacje , przyszedł Pan od producenta , porobił pare zdjęć i wydał oświadczenie ze wszystko z deska ok , oczywiście nie zrobił żadnych testów..
Podłoga to "Tarkett 7870036 - SHADE OAK CUMIN"
Dawid
Mam też zastrzeżenie co do twardość , upuszczenie każdej rzeczy zostawia bardzo widoczne wgłębienia.
Złożyłem reklamacje , przyszedł Pan od producenta , porobił pare zdjęć i wydał oświadczenie ze wszystko z deska ok , oczywiście nie zrobił żadnych testów..
Podłoga to "Tarkett 7870036 - SHADE OAK CUMIN"
Dawid
Ja mam taką podłogę i nie zaobserwowałem podbnych problemów. W kilku miejscach listwa podłogowa była źle zamontowana i w sumie tyle.
Jak przejechać cieżkim meblem po niej to się porysuje, ale niczego innego bym się nie spodziewał.
Jak przejechać cieżkim meblem po niej to się porysuje, ale niczego innego bym się nie spodziewał.
A propos rysowania to na deskę trójwarstwową wystarczy, że kubek spadnie i już jest ślad, dlatego jak ktoś nie chce cały czas uważać, to dużo lepsze są panele, szczególnie AC5.
Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”