Meble na wymiar
-
Meble na wymiar
Witam wszystkich!Czy może ktoś kto już jest szczęśliwym posiadaczem mebli kuchennych i polecić kogoś do wykonania w dobrej cenie mebli kuchennych na wymiar. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam 

-
Re: Meble na wymiar
Poszukaj firm Tepi oraz Sęk te polecam zadzwoń do nich i wybierz która bardziej odpowiada Tobie.
Wcześniej proponuję przemyśleć funkcjonalność coś zaproponują ale jak wiadomo nie wyszystko będzie odpowiadać.
Wcześniej proponuję przemyśleć funkcjonalność coś zaproponują ale jak wiadomo nie wyszystko będzie odpowiadać.
Hej
my już mamy meble w kuchni. Cena nas zaskoczyła pozytywnie. Na tyle, że robimy u tego Pana wszystkie meble.
Jeśli chcesz zobaczyć to zapraszamy do 75.
Wizualnie są super, a jak się użytkuje to będziemy mogli powiedzieć za jakiś czas jak pomieszkamy trochę.

Jeśli chcesz zobaczyć to zapraszamy do 75.
Wizualnie są super, a jak się użytkuje to będziemy mogli powiedzieć za jakiś czas jak pomieszkamy trochę.

-
Bardzo dziękuję za zaproszenie
w takim razie chętnie zobaczę

Witam,
Ja bardzo polecam firmę pwanna.eu
mają siedzibę i ekspozycje do oglądnięcia koło Tarnowa, i ceny nie krakowskie tylko małomiasteczkowe
A jak pojechałam zobaczyć ekspozycje to takich mebli i rozwiązań nie widziałam nigdzie.
My jesteśmy zdecydowani robić kuchnie i meble łazienkowe u nich. Moja mama robiła u nich meble do salonu i jest bardzo zadowolona.
Pozdrawiam,
Ania
Ja bardzo polecam firmę pwanna.eu
mają siedzibę i ekspozycje do oglądnięcia koło Tarnowa, i ceny nie krakowskie tylko małomiasteczkowe

A jak pojechałam zobaczyć ekspozycje to takich mebli i rozwiązań nie widziałam nigdzie.
My jesteśmy zdecydowani robić kuchnie i meble łazienkowe u nich. Moja mama robiła u nich meble do salonu i jest bardzo zadowolona.
Pozdrawiam,
Ania
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”