Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Inter-Bud - Piasta Towers (II etap)
Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Inter-Bud - Piasta Towers (II etap)
Byłem ostatnio w biurze, to mówili że budynek będzie oddany sporo przed planowanym terminem bo wyciągnęli wnioski po pierwszym i pewne rzeczy od wewnątrz robią zupełnie inaczej a jak będzie to zobaczymy 

Re: Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Inter-Bud - Piasta Towers (II etap)
witam!
może ktoś przypomnieć- na kiedy planują odbiory naszych mieszkań? (planowana data)
może ktoś przypomnieć- na kiedy planują odbiory naszych mieszkań? (planowana data)
To ciekawe kiedy będzie możliwość wejść na budowę etapu 2 żeby obejrzeć mieszkania.
Poncki pisze:To ciekawe kiedy będzie możliwość wejść na budowę etapu 2 żeby obejrzeć mieszkania.
W dniu dzisiejszym, dowiedziałem się, że w ogóle nie będzie można wejść na budowę, ponieważ jest to zbyt duże ryzyko w związku z tym że wykańczają ten blok inaczej ...a jeszcze kilkanaście dni temu jak byłem w biurze to byłem zapewniamy że w maju będzie mozna umówić się na oglądanie .....
piasciak pisze:witam!
Odbiory najpóźniej wrzesień mają być

-
Skąd masz takie informacje odnośnie odbiorów jeśli można spytać?
Ja wiem że żłobek zareklamował się że zaczyna we wrześniu, myślicie że deweloper odpowiedział im wiążąco w tej kwestii?
Jeśli chodzi o to że pewne rzeczy robią inaczej, ja mam nadzieję że zostaną listwy ledowe na korytarzach tak samo jak w budynku I bo wyglądają kozacko
Ja wiem że żłobek zareklamował się że zaczyna we wrześniu, myślicie że deweloper odpowiedział im wiążąco w tej kwestii?
Jeśli chodzi o to że pewne rzeczy robią inaczej, ja mam nadzieję że zostaną listwy ledowe na korytarzach tak samo jak w budynku I bo wyglądają kozacko

adrian1235 pisze:Skąd masz takie informacje odnośnie odbiorów jeśli można spytać?
Info z biura a budynek od wewnątrz, będzie wykończony identycznie, tylko chodzi o inne wykonanie pewnych rzeczy, od strony technicznej, których gołym okiem nie widać
Ja dzisiaj w biurze dostałem informacje że na teren inwestycji będzie mozna wejść w czerwcu.
Poncki pisze:Ja dzisiaj w biurze dostałem informacje że na teren inwestycji będzie mozna wejść w czerwcu.
No to ktoś w biurze sobie żarty robi najwidoczniej, mi najpierw mówili że będzie można a ostatnio że nie będzie można

Biuro niestety często podaje sprzeczne informacje 

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”