Wysokość opłat za użytkowanie mieszkania / czynsz w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
Re: Wysokość opłat za użytkowanie mieszkania / czynsz w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
mi zawsze wysyłali na stary adres, więc załatwiłam sobie na @ fakture
Re: Wysokość opłat za użytkowanie mieszkania / czynsz w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
agatellka pisze:mi zawsze wysyłali na stary adres, więc załatwiłam sobie na @ fakture
Do kogo można napisać w tej sprawie?
ja telefonowałam do Beata Kaczmarczyk Księgowość Beata Kocierz "NIERUCHOMOŚCI" tel. 12 427-07-73;
a ona mi poleciła napisać prośbę na maila bajecznaapartamenty@administrowaniekrakow.pl tam przesłali mi dokument do uzupełnienia i od tamtej pory wszystkie faktury i pisma przychodzą mi na maila
a ona mi poleciła napisać prośbę na maila bajecznaapartamenty@administrowaniekrakow.pl tam przesłali mi dokument do uzupełnienia i od tamtej pory wszystkie faktury i pisma przychodzą mi na maila

We wtorek 24.04 spotkanie informacyjne Naszych Apartamentów
ciekawe co nowego się dowiemy.

Też dostałam maila, ciekawe czemu nie mogą dać minimum tydzień wcześniej znać.

onaja pisze:Też dostałam maila, ciekawe czemu nie mogą dać minimum tydzień wcześniej znać.![]()
Żeby klient wiedział, kto tu rządzi

A przepraszam, gdzie i o której jest to spotkanie we wtorek bo nie mam info?
We wtorek 24.04 godz 17:30 w Szkole Podstawowej ul. Jachowicza 5 w jadalni. Spotkanie dotyczy mieszkańców naszego osiedla (BLOKU 14,16,18,20), będą omawiane sprawy dotyczące naszego osiedla.
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”