Budynek A ocieplony,
Budynek B, ostatnia klatka jest ocieplana.
Swoją drogą to wie ktoś może na jakim etapie deweloper przedstawi jakaś koncepcje wykończenia? Bo to takie trochę kupowanie w ciemno:/
Pierwszy raz kupuje mieszkanie, ale u innych deweloperów było wszystko przedstawione w prospekcie a tutaj zobaczymy co będzie...:/ Trochę dziwne, może jest to taka praktyka, ja się nie znam. Ktoś coś wie?
Enklawa Rodzinna Kraków od Start deweloper - opinie i forum mieszkańców
Re: Enklawa Rodzinna Kraków od Start deweloper - opinie i forum mieszkańców
A kiedy mają w końcu być te mieszkania oddawane? około 15 grudnia czy dopiero w styczniu? 

15 grudnia ma zostać zakończona budowa.
Mieszkania będą przekazywane kupującym do dyspozycji, będzie można pomału wykańczać itp od tego terminu, ale podpisywanie aktów notarialnym będzie się odbywało do końca 1 kwartału 2019, jeśli dobrze zrozumiałem.
Mieszkania będą przekazywane kupującym do dyspozycji, będzie można pomału wykańczać itp od tego terminu, ale podpisywanie aktów notarialnym będzie się odbywało do końca 1 kwartału 2019, jeśli dobrze zrozumiałem.
-
Widze ze juz kolor na budynku A sie pojawil szary, bialy i zolty na kilku balkonach. Rewelacji nie ma ale nie ma tragedii, zobaczymy jak ostatecznie w calosci będzie sie to prezentowac. Tynki w budynku A juz widac przez okna. W takim tempie moze inweatycja szybciej sie zakonczy?. Na budowe będzie mozna wejsc nie wczesniej jak w okresie wakacyjnym taka przynajmniej dostalem informacje.
Tak, malują
faktycznie wygląda to całkiem całkiem.

ps: byłem przypadkiem : D na inwestycji modern house. Muszę zwrócić honor Deweloperowi, kapitalnie to wygląda w środku. Ten kamień na ścianie, płytki, każde mieszkanie ma nawet stworzoną wycieraczkę:

ps: byłem przypadkiem : D na inwestycji modern house. Muszę zwrócić honor Deweloperowi, kapitalnie to wygląda w środku. Ten kamień na ścianie, płytki, każde mieszkanie ma nawet stworzoną wycieraczkę:

Modern house był o wiele droższą inwestycją i sama nazwa wskazuje, ze musi byc modern
start na . wrzucił zdjecia z modernu i muszę przyznac, ze jest lux. Tu pewnie będzie podobnie do słonecznego wzgórza czyli prosto i za pene taniej. Tak obstawiam.

Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. Cena mieszkań w duzej mierze zależy od lokalzacji.
Radzikowskiego to chyba jeszcze Żabiniec ? Tam mieszkania są sporo droższe niż wieś jaką jest kurdwanów
Porównaj odległość do centrum itd.
Radzikowskiego to chyba jeszcze Żabiniec ? Tam mieszkania są sporo droższe niż wieś jaką jest kurdwanów

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2018, 17:57 przez u1thar, łącznie zmieniany 1 raz.
Radzikowskiego to nie żabiniec, a Azory. Okolice Ikea. bloki umieszczone tuż za ogrodzeniem szkoły, do przystanku odległość 2x taka jak z enklawy. Modern jest ciasno zabudowany z innymi blokami, a odleglosc do centrum - dojazd komunikacją podobny jak tutaj. Nie wydaje mi się, ze placilo sie tam za lokalizację, bo myslę, ze jest porownywalna. Nie nastawiam się na cuda chociaz przyznam, ze byloby super gdyby bylo takie wykonczenie jak tam. Generalnie trzeba sie cieszyc, ze deweloper jest solidny i na pewno bedziemy zadowoleni.
-
Balustrady juz sa na niektórych balkonach, wyglada na aluminiowe profil wiec pewnie beda z dodatkiem szkla.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”