Tak jak wcześniej wspominałam, dla mnie jeśli chodzi o lokalizację to super, blisko tereny zielone, parki (m.in. kopiec Krakusa, Park Bednarskiego, 10 min spacerkiem ma być tez park kieszonkowy którego miasto planuje zrobić do końca 2018 roku) bedzie gdzie pospacerować, dobrze zagospodarowane tereny między budynkami.
Komunikacja wg mnie na bardzo dobrym poziomie, mógłby być pod nosem tramwaj ale wiadomo nie można miec wszystkiego

Więc uważam ze pod względem komunikacyjnym jest naprawde super.
Pod względem bliskości terenów zielonych również.
Jeśli chodzi o sklepy to też niedaleko Bonarka gdzie można isc, jechac na większe zakupy. Wokoło też mnóstwo małych sklepów, sklepików, piekarni, cukierni gdzie można zrobić małe i szybkie zakupy. Zresztą w budynku od ulicy mają byc lokale usługowe więc liczę ze tam przynajmniej jakaś żabka też będzie

Wzdłuż Konponickiej, Kamieńskiego i dalej Wielicką ma powstać ścieżka rowerowa (krakow.naszemiasto.pl/artykul/krakow-az-23-km-nowych-sciezek-rowerowych-w-2018-roku,4249725,art,t,id,tm.html), więc do Kamieńskiego naprawde niedaleko a stamtąd bezpiecznie ścieżkami można jechać

Tak jak wspomniałam wcześniej dla mnie wadą jest brak ogólnodostępnych miejsc parkingowych na terenie inwestycji dla np. gości.
Ceny wiadomo, że chcielibyśmy kupić jak najtaniej i miec jak najlepiej wykonaną inwestycję. Wiadomo, że mogłoby byc taniej, ale też nie przesadzajmy ze jest strasznie drogo. Dla mnie ta inwestycja na obecną chwilę jest jedną z lepszych , jak nie najlepszych realizowanych obecnie w Krakowie (jest to oczywiście moja subiektywna opinia

Inwestycja wygląda wg mnie porządnie i na chwilę obecną nie boję się żadnych opóżnień. W końcu już tynkują

Wg mnie to ze sprzedali troszkę więcej niż połowę dopiero wiąże sie właśnie z takimi rodzinnymi metrażami. Ale dla nas mieszkańców to dobrze akurat ze większość mieszkańców to będą rodziny niż lokale na wynajem ze studentami. Inwestorzy chyba raczej tu nie kupują bo wolą małe mieszkania do 40m. Zresztą nie wiem.
Ja kupiłam w tej inwestycji i póki co nie mam żadnych obaw