Cześć,
Poszukuje miejsca postojowego do wynajęcia lub kupna na terenie osiedla. Jeżeli ktoś posiada takie miejsce postojowe lub wie kto może takie miejsce sprzedać/wynająć to proszę o kontakt na maila maciekb92@hotmail.com
Pozdrawiam
Wynajmę / kupię miejsce postojowe - Bajeczna Apartamenty Kraków
Wynajmę miejsce postojowe wewnętrzne lub zewnętrzne - Apartamenty Bajeczna Kraków
Witam,
Poszukuję miejsca parkingowego. Od lutego lub marca, idealnie w budynku C lub na zewnątrz. Przy odpowiedniej cenie jestem skłonny zapłacić np. za rok z góry. Kontakt na priv lub email: lt.koszal@gmail.com.
Poszukuję miejsca parkingowego. Od lutego lub marca, idealnie w budynku C lub na zewnątrz. Przy odpowiedniej cenie jestem skłonny zapłacić np. za rok z góry. Kontakt na priv lub email: lt.koszal@gmail.com.
-
Re: Wynajmę miejsce postojowe wewnętrzne lub zewnętrzne - Apartamenty Bajeczna Kraków
Mam do wynajecia miejsce garażowe podziemne, cena 400 zł na miesiąc. Kontakt mailowy izaadamska104@gmail.com lub telefoniczny 795 994 342.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2018, 15:02 przez izaadamska, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wynajmę miejsce postojowe wewnętrzne lub zewnętrzne - Apartamenty Bajeczna Kraków
izaadamska pisze:Mam do wynajecia miejsce garażowe podziemne, cena 400 na miesiąc. Kontakt mailowy izaadamska104@gmail.com lub telefoniczny 795 994 342.
wow...wow
-
Kupię miejsce postojowe - Apartamenty Bajeczna Kraków
KUPIĘ MIEJSCE POSTOJOWE
Wewnętrzne lub zewnętrzne
Ogłoszenie aktualne do momentu usunięcia
tel. 608300424
Mail: fbobula@wp.pl
Wewnętrzne lub zewnętrzne
Ogłoszenie aktualne do momentu usunięcia
tel. 608300424
Mail: fbobula@wp.pl